Szukaj
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Szczerze mówiąc... chyba pierwszy raz widzę calibre "niezwieśniaczoną". Serio.
A na takich fotach się nie znam, to nie będę tu nic ściemniał1ka i 2jka dla mnie naj.
Od 1 do 5 dla mnie. Później nieco gorzej - a to przeszkadzajki, a to za blisko krawężnika, a to bliki z polara...W sumie jest OK, choć pewnie zaraz przyjdzie Pes i powie, że jest za ciepło-szczególnie na ostatnich
![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Niby fajnie ale brakuje mi dopracowania. Tak jak kolega wyzej. Np 10. Linie na parkingu. 7 ten pas zieleni mocno przetrzepanej z chwastami po lewej i lysmi plackami. 6 pusto z lewej w tle i taki samotny chabaz. Mam nadzieje ze wiesz co chce powiedziec. Gdzies zagubil sie ten ostatni szlif.
qualin jak zawsze na spontanie
1-7 spoko, 8 kadrowo do bani (prawa strona, fury w tle). 9 ok, 10 bliki od filtra do usunięcia, 11 takie se. Btw. widzę, że mocnym fanem obróbki a'la vsco się stałeś. Tutaj mi to pasuje.
Świetne auto.
Takiego w serii teraz znaleść to sztuka.
Mi sie wszystko podoba prócz 8 i bonusa![]()
D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52
Dzieki za komentarze. Musze sie wkoncu umowic na jakas zaplanowana i sensownie rozplanowana sesje :P
Co do 8 to po lewej tez byly auta, ktorych pozbywalem sie chyba przez godzine czasu :P
Co to obrobka vsco?
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
A taka gdzie krótki koniec krzywej jest przesunięty do góry. Eliminacja czerni, takie wyblaknięcie. VSCO to takie gotowe filtry np. w appkach pod smartfony. Np. Amy Shore klepie foty w tym klimacie. Nie mówię, że tutaj korzystałeś z jakichś filtrów, chodzi mi tylko o to, że efekt jest podobny
A i na 7 ta roślinka przy lewym kole mi nie pasi![]()
Z ta czernia to faktycznie tak mam od dluzszego czasu juzJakos taki nawyk sobie wyrobilem podczas obrobki slubniakow i mi zostalo :P
Jezeli chodzi o filtry to uzywam nik colorefex (cross, lighten center, pro contrast).
.
A gdzie spojlery z tektury i owiewka od Jelcza ?pierwszy raz widze calibre bez "tuningu"
Skontaktuj się z nami