Popieram fan911... trochę za realne te fotki. Niby widzimy super auta tylko, że gdzieś zgubiło się to "super", są na parkingu jak każde inne auto. Chociaż z drugiej strony ja dostaje zawsze opieprz, że moje wyglądają prawie jak render :P
Szukaj
Popieram fan911... trochę za realne te fotki. Niby widzimy super auta tylko, że gdzieś zgubiło się to "super", są na parkingu jak każde inne auto. Chociaż z drugiej strony ja dostaje zawsze opieprz, że moje wyglądają prawie jak render :P
Odnośnie allegro to zauważyłem, że jest już coraz więcej aukcji gdzie celewo robi się "pro sesje" aby uaktrakcyjnić ogłoszenie![]()
D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52
Jak już pisałem - robiłem zdjęcia 599, bo idzie do sprzedania, a nie było ani czasu, ani za bardzo jak zabrać jej gdzieś w bardziej "sprzyjające" warunki (na zdjęciu z Lambo widać po niebie, co nadchodziło). F355 zrobiłem przy okazji sobie do archiwum - nie miałem nawet intencji ich tu prezentować - sam chciałeś
Diablo to samochód klienta serwisu i czekał na odbiór. Dlatego też w wątku pojawiła się w sumie tylko jedna fotka z obiema ferrarkami, która i tak jest mocno upiększona i przerobiona, bo warunki dookoła są straszne - reszta zdjęć to dodatki/ciekawostki. Zresztą co mi zależy
Proszę bardzo: jedna z trzech składowych fotek prosto puszki, z których złożyła się ta tytułowa:
Widać okrutny bałagan w tle i to, że akurat ta była polaryzowana na bok F355.
I uwierz miNie byłem zdezorientowany - już ładnych kilka razy robiłem tam zdjęcia - i dla nich i dla siebie
(część tu pokazywałem - niebieskie Dino GT i F40 bodajże)
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Skontaktuj się z nami