Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Tor Poznan

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Nie spodziewaj się aplauzu po tym secie niestety. Ostrości brak, ciasno... 2 i 4 jeszcze coś z ostrości mają - reszta niestety nie.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Nie spodziewaj się aplauzu po tym secie niestety. Ostrości brak, ciasno... 2 i 4 jeszcze coś z ostrości mają - reszta niestety nie.
    Z wszystkim sie zgodze , ale nie wciskaj mi ze ostrosci nie ma , no chyba ze jakies okularki za slabe nosisz

Zbanowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To ja chyba też mam problem ze wzrokiem, bo zdjecia (poza 2 i 3) nie sa ostre ...

Domyślnie

Również zauważam co najwyżej średnią ostrość...

Domyślnie

Nieostre ,czyli prosze dokladniej co i jak ? Chyba ze cos przy kompresji nie tak, normalnie te zdjecia robilem w formacie 1200 na 800 a tu widze sa skompresowane do mniejszej wielkosci i cos sie ,,pogubiło" po drodze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leszek225 Zobacz posta
    Nieostre ,czyli prosze dokladniej co i jak ?
    Na serio tego nie widzisz? Pokazałbym Ci ostre zdjęcia motorów, ale nie będę Ci wątku zaśmiecał

Domyślnie

Nie mogę już edytować, a uwaga dość ważna - żeby nie było - nie mam na myśli swoich zdjęć, bo motorów nie cykam Ale wystarczy pogooglować

Domyślnie

2 i 4 ostre... Jedynka bardzo nieostra, reszta jak dla mnie też się nie łapie... Na 3, 6 ostrość chyba powędrowała w okolice tylnego koła, reszta poruszona. Średnio to wygląda.

Same kadry mało porywające - ciasne i w sumie bardzo podobne. Zakwalifikowałbym to jako średnio udany trening w panoramowaniu

Domyślnie

1,5,6 są słabej ostrości. Kadry nie są za ciasne sam takie robię. Natomiast stałeś tylko w jednym miejscu na torze? I to na prostej przed wejście w zakręt, i od wewnętrznej. Słabe miejsce

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów