Szukaj
Nie spodziewaj się aplauzu po tym secie niestety. Ostrości brak, ciasno... 2 i 4 jeszcze coś z ostrości mają - reszta niestety nie.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
To ja chyba też mam problem ze wzrokiem, bo zdjecia (poza 2 i 3) nie sa ostre ...
Również zauważam co najwyżej średnią ostrość...
Nieostre ,czyli prosze dokladniej co i jak ? Chyba ze cos przy kompresji nie tak, normalnie te zdjecia robilem w formacie 1200 na 800 a tu widze sa skompresowane do mniejszej wielkosci i cos sie ,,pogubiło" po drodze.
Nie mogę już edytować, a uwaga dość ważna - żeby nie było - nie mam na myśli swoich zdjęć, bo motorów nie cykamAle wystarczy pogooglować
![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
2 i 4 ostre... Jedynka bardzo nieostra, reszta jak dla mnie też się nie łapie... Na 3, 6 ostrość chyba powędrowała w okolice tylnego koła, reszta poruszona. Średnio to wygląda.
Same kadry mało porywające - ciasne i w sumie bardzo podobne. Zakwalifikowałbym to jako średnio udany trening w panoramowaniu![]()
1,5,6 są słabej ostrości. Kadry nie są za ciasne sam takie robię. Natomiast stałeś tylko w jednym miejscu na torze? I to na prostej przed wejście w zakręt, i od wewnętrznej. Słabe miejsce
Skontaktuj się z nami