Szukaj
Juz nie moge edytowac, w diablo raczej nie pograsz bo przekaz jest z sekundowym opoznieniem
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=L5shSaIt3BY
Dodałem krótki filmik testu obu urządzeń
tak samo, jeden i drugi działa z opóźnieniem, niestety dla graczy bo dla mnie nie jest to przeszkoda a za 35€ nie można mieć wszystkiego, może wyjdzie jakaś aktualizacja która przyspieszy przekaz sygnału, ja jestem zadowolony z zabawki.
na teście z filmu airtame.com tez działa z opóźnieniem a cena jest wyższa![]()
Ostatnio edytowane przez .:Gerard:. ; 29-08-2014 o 21:39
Prawie robi wielką różnicę. Większość rzeczy wspiera tak naprawdę UPnP, bo DLNA (które powstało na bazie UPnP) jest śmiesznie ograniczone.
A co do wspierania, to każdy producent robi to po swojemu i często się okazuje, że np. nie da się wybrać ścieżek audio w pliku .mkv czy włączyć napisów w pliku zewnętrznym.
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
http://www.tomshardware.com/news/mic...ter,27745.html
Blisko tematu - całkiem ciekawa opcja.
d70s + N18-70 + N55-200
Kurtz, o Miracast autor napisał na samym początku wątku![]()
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
Dlatego napisałem, że blisko tematu. Nowe, małe urządzenie, z logo MS.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 08-10-2014 o 15:27 Powód: pis. ("dla tego", "logo" jest wyrazem nieodmiennym)
d70s + N18-70 + N55-200
A jak w takim razie działa ci synchronizacja dźwięku?
Bo mój projektor sygnału audio nie obsługuje i musiałbym używać bezprzewodowych głośników. Jak Ty to rozwiązałeś?
X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
radek.art.pl / facebook
A kogo pytasz ?
Chromecast wysyła dźwięk i obraz równocześnie
korzystam z wtyczki videostream
Masz trzy możliwości:
1 Zrzut obrazu ( obraz/dźwięk z nadajnika zostaje zatrzymany i widziany tylko na odbiorniku)
2 Zrzut obrazu z optymalizacja dźwięku ( obraz/dźwięk z nadajnika zostaje zatrzymany i widziany tylko na odbiorniku)
3 Całkowity zrzut ekranu ( obraz/dźwięk jest wyświetlany w nadajniku i odbiorniku ale z sek opóźnieniem )
W Twoim przypadku podłączasz do tunera lub amplitunera który zrzuca obraz na projektor a dźwięk na głośniki
X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
radek.art.pl / facebook
Skontaktuj się z nami