Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie [wspinaczka]Rocher des Brumes

Witam,
    zdjęcia z przejścia drogi La Prophétie des Grenouilles 9a we francuskim rejonie Rocher des Brumes przez Piotrka Schaba (KS Korona Kraków, Wild Country, adidas outdoor, Five Ten, MotionLab). Zapraszam.

1.

2.

Bonus - Marcin Wszołek na Une arquee pour le criquet 8c

Domyślnie

Kadry na wszystkich trzech fotach mi się bardzo podobają. Na 1 i 2 nie wiem, na ile to kwestia rzeczywistego koloru skóry, na ile koloru skały (i np. odbijającego się od niej światła) a na ile obróbki - ale wspinacz wydaje się zażółcony dość mocno. Na 2 trochę szkoda, że dłoń się znalazła już poza GO. Z całego setu 1 najlepsza, choć i tak całość, poza wspomnianymi mankamentami, bardzo mi się podoba.

Domyślnie

rzadko się trafiają tu foty wspinaczkowe 1 bardzo fajna.
    Z ciekawości - trasa 9a zrobiona ?

Domyślnie

na wszystkich jest moc :O

Domyślnie

Dobra robota Zarówno Twoja jak i chłopaków na skale

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ebeb Zobacz posta
    Na 1 i 2 nie wiem, na ile to kwestia rzeczywistego koloru skóry, na ile koloru skały (i np. odbijającego się od niej światła) a na ile obróbki - ale wspinacz wydaje się zażółcony dość mocno. Na 2 trochę szkoda, że dłoń się znalazła już poza GO.
    Chyba wszystkiego po trochu, starałem się, żeby to dobrze wyszło i na moim monitorze wydaje się w zasadzie ok, ale może jeszcze siądę nad tym. Foty robiliśmy dość późno (zeszło nam z zakładaniem poręczówek i całą logistyką...) i słońce już zaszło, więc musiałem otworzyć przesłonę, stąd niestety mała GO.

stock - droga zrobiona po 6 dniach prób, to trzecie 9a w dorobku Piotrka.

Dzięki wszystkim za odwiedziny i komentarze

Domyślnie

Zaraz po Piotrku La Prophetie des Grenouilles zrobił także Marcin Wszołek (KS Korona Kraków, Wild Country, Fumar, wspinanie.pl), jest to pierwsze 9a w dorobku Marcina.

Uprawnienia umieszczania postów