Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Na galerii

Domyślnie Na galerii

Witam

Zapraszam do komentowania.

Wiem szkoda łokcia...

Pozdrawiam

Tomx
    deczysta

Domyślnie

Łokcia szkoda

Fajne światło, ciekawy kadr i miejscówka, minimalnie brak mi oświetlonych lepiej włosów np. blendą. Ogólnie jest super.
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

bardzo sie podoba tonacja, ogolnie foto najs, lokiec nie jest tak tragicznie obciety..do akceptacji
    podsumowujac +
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Za Alem... Brakuje po prostu gornego swiatla, ktory wyrysowaloby granice wlosow...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Co do swiatla to nie mowie bo sie nie zna ma fotach studyjnych ale lokcia szkoda ...
    Nikt mnie nie rozumie ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TiTeUF Zobacz posta
    Co do swiatla to nie mowie bo sie nie zna ma fotach studyjnych ale lokcia szkoda ...
    Zawsze mnie zastanawiały takie komentarze.Masz do ogladania całą modelkę,a brak łokcia jedynie zauważyłeś.To jakaś mania na forach fotograficzych.Ciekawe co byś napisał gdyby autor jedynie łokieć pokazał?

Smile

Cytat Zamieszczone przez YOZ Zobacz posta
    Zawsze mnie zastanawiały takie komentarze.Masz do ogladania całą modelkę,a brak łokcia jedynie zauważyłeś.To jakaś mania na forach fotograficzych.Ciekawe co byś napisał gdyby autor jedynie łokieć pokazał?
    Do fotki to nic nie mam, jest bardzo ladna ale mowie co mi nie pasuje. To ze zdjecie jest ladne wie tez autor inaczej by jej tutaj nie publikowal. On czeka teraz na krytyke a nie na brawa, przynajmniej tak mi sie wydaje
    Nikt mnie nie rozumie ...

Domyślnie

niezłe zdjęcie. Mimo braku łokcia i bez tego dodatkowego światełka. Mi sie podoba skromny kolor.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Uprawnienia umieszczania postów