1.
Obróbka tej fotki na pewno nie przypasi 99% Nikoniarzy, ale to moje zdjęcie i mogę z nim zrobić co chce, prawda ?
A co myślicie o reszcie ?
Szukaj
1.
Obróbka tej fotki na pewno nie przypasi 99% Nikoniarzy, ale to moje zdjęcie i mogę z nim zrobić co chce, prawda ?
A co myślicie o reszcie ?
Należę do tych 99%, którym ta obróbka nie przypasi, bo dla mnie przez ten kontrast wygląda nieco, jak zrobione zimą. A co do reszty, to nie stałeś na środku ścieżki.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Do dupy. Ale to moja opinia i moze byc jaką chce![]()
Nikon
A co to jest reszta? Zdjęcie to całość. Ciekawy kadr, kompozycja, światło, obróbka...
Oczywiście masz prawo do swojego zdania i swojej wrażliwości. Ze zdjęciem możesz zrobić co chcesz, ale może niekoniecznie upubliczniać? Ze zwykłego, niedopracowanego "pstryka" chcesz na siłę zrobić art?!
To moje zdanie.
Jasne że może być jaka chce tylko dlaczego używasz na forum takiego języka ?
Jaki art ? Pokombinowałem sobie trochę na fotce i tyle. Dla mnie fotografia to zabawa, a nie walka o przetrwanie. Piszesz, że zdjęcie to całość i jednocześnie wymieniasz poszczególne elementy. Czyli moje pytanie postawione pod fotką jest uzasadnione (np: samochód może mi się nie podobać, ale pod maską może mieć dobry silnik).
Zdawałem sobie sprawę, że wstawiając pstryka nie spodoba się on Nikoniarzom, ale w końcu od czego jest to forum, przecież jak nie wstawię fotki to nie dowiem się co fachowcy o niej myślą.
Proszę nie odbieraj negatywnie mojego wpisu. Nie zamierzam otwierać tutaj kolejnej kłótni na forum. Bawmy się fotografią i czerpmy satysfakcję z naszej pasji.
Nie sądziłem, że nie masz poczucia humoru bo po Twoim poście myślałem, że masz go aż nadto.
Nikon
Skontaktuj się z nami