Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: bałtykowo

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach Awatar sedrox
    Miasto
    Wielkopolska

Domyślnie bałtykowo

Obróbka tej fotki na pewno nie przypasi 99% Nikoniarzy, ale to moje zdjęcie i mogę z nim zrobić co chce , prawda ?
    A co myślicie o reszcie ?

Domyślnie

Należę do tych 99%, którym ta obróbka nie przypasi, bo dla mnie przez ten kontrast wygląda nieco, jak zrobione zimą. A co do reszty, to nie stałeś na środku ścieżki.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Do dupy. Ale to moja opinia i moze byc jaką chce
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sedrox Zobacz posta
    Obróbka tej fotki na pewno nie przypasi 99% Nikoniarzy, ale to moje zdjęcie i mogę z nim zrobić co chce , prawda ?
    A co myślicie o reszcie ?
    A co to jest reszta? Zdjęcie to całość. Ciekawy kadr, kompozycja, światło, obróbka...
    Oczywiście masz prawo do swojego zdania i swojej wrażliwości. Ze zdjęciem możesz zrobić co chcesz, ale może niekoniecznie upubliczniać? Ze zwykłego, niedopracowanego "pstryka" chcesz na siłę zrobić art?!
    To moje zdanie.

Oszczędny w słowach Awatar sedrox
    Miasto
    Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jamirq Zobacz posta
    Do dupy. Ale to moja opinia i moze byc jaką chce
    Jasne że może być jaka chce tylko dlaczego używasz na forum takiego języka ?

Cytat Zamieszczone przez marek2004 Zobacz posta
    A co to jest reszta? Zdjęcie to całość. Ciekawy kadr, kompozycja, światło, obróbka...
    Oczywiście masz prawo do swojego zdania i swojej wrażliwości. Ze zdjęciem możesz zrobić co chcesz, ale może niekoniecznie upubliczniać? Ze zwykłego, niedopracowanego "pstryka" chcesz na siłę zrobić art?!
    To moje zdanie.
    Jaki art ? Pokombinowałem sobie trochę na fotce i tyle. Dla mnie fotografia to zabawa, a nie walka o przetrwanie. Piszesz, że zdjęcie to całość i jednocześnie wymieniasz poszczególne elementy. Czyli moje pytanie postawione pod fotką jest uzasadnione (np: samochód może mi się nie podobać, ale pod maską może mieć dobry silnik).
    Zdawałem sobie sprawę, że wstawiając pstryka nie spodoba się on Nikoniarzom, ale w końcu od czego jest to forum, przecież jak nie wstawię fotki to nie dowiem się co fachowcy o niej myślą.
    Proszę nie odbieraj negatywnie mojego wpisu. Nie zamierzam otwierać tutaj kolejnej kłótni na forum. Bawmy się fotografią i czerpmy satysfakcję z naszej pasji.

Domyślnie

Nie sądziłem, że nie masz poczucia humoru bo po Twoim poście myślałem, że masz go aż nadto.
    Nikon

Uprawnienia umieszczania postów