Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Mount Errigal

Domyślnie Mount Errigal

Magiczna góra w Co. Donegal.
    Czemu magiczna?
    Bez względu z której strony nie patrzysz - wygląda świetnie!
    Wolno stojący stożek, o jasnej barwie można zaobserwować już z paru kilometrów.
    Góra ma zaledwie 751m. jednak kiedy ją widzisz na żywo wydaje się znacznie większa!
    Zdjęcie wykonałem w drodze powrotnej, z plaży zwanej Bloody Foreland na której spędziłem noc i fotografowałem poranek.
    Widząc takie chmury zbierające się na niebie, nie mogłem się powstrzymać zrobić zdjęcia - i to była dobra decyzja.

Zapraszam.
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Górka fajna, ale chmury, sorry, wyglądają jak rozmazane pędzlem blurrowym w Ps-ie. Chyba czas naświetlania nieodpowiedni.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Górka fajna, ale chmury, sorry, wyglądają jak rozmazane pędzlem blurrowym w Ps-ie. Chyba czas naświetlania nieodpowiedni.
    Myślał by kto :P zdjęcie z ręki zrobione, więc o takie maziaje proszę mnie nie posądzać

Domyślnie

Duderowi chodziło zapewne o to, że czas naświetlania był za krótki :P

Super zdjęcie.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dla mnie problemem jest ciemnosc na szczytach, wyglada jakbys zle maznal maske reszta ok. Moze obcialbym odrobine dolu, bo tak

Domyślnie

Jak dla mnie chmury "robią" to zdjęcie. Ładnie zawirowały.

Domyślnie

Duderowi chodziło zapewne o to, że czas naświetlania był za krótki
    Trudno wywnioskować Rozmazanie chmur dawało calkiem inny efekt, a mnie o to nie chodziło - miało być*właśnie tak, chmury ciekawe i szkoda bylo je mazać.
    wyglada jakbys zle maznal maske
    Szczyt ciemniejszy od cienia który na nie padał, od dołu lekko światełko rozchodziło.
    Na zaś, zdjęcie zrobione w LR i bez żadnych filtrów połówkowych - tyle że wyostrzone w PS

Domyślnie

Naturalny widok i nie ma co tego brać na drobne .

Gdyby ja na upartego miał się do czegoś przyczepić to do samego kadru. Mogłoby być więcej tych fajnych chmurek kosztem części dołu (mam na myśli pas zieleni pod domkiem ) .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Dla mnie problemem jest ciemnosc na szczytach, wyglada jakbys zle maznal maske reszta ok. Moze obcialbym odrobine dolu, bo tak
    mam podobnie
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Przyjemny widoczek, chmury rzeczywiście niekorzystnie sie rozmazały ale zapewno dokładnie tak tam było..
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów