Szukaj
Noo, elegancko. Napisz coś o technice wykonania.
Pozdr...
D50+kit, sigma 70-300 f4-5,6 APO DG Macro,A70, trochę drobiazgów, statyw i coraz mniej czasu
Ok, ale popraw mnie proszę, jeśli wyrażę się niezawodowo, dwa miesiące temu nie odróżniałem jeszcze migawki od przesłony i nie dokonałem od tego czasu znaczących postępów.
Przesłonę miałem ustawioną na jakieś 14-16, czasy różne, tak pomiędzy 20 a 40 sek., iso 250..., czy podać coś jeszcze? A, no i oczywiście trochę rozjaśnień w Photoshopie...
Nikon
OK... Próbowałem kiedys robic podobne fotki w górach. Klimacik był extra, fotki już nie. Też od niedawna mam jako taki sprzęt. Ustawienia zapamiętam. A może jakiś expert od burzy cosik wtrąci do wątku?
D50+kit, sigma 70-300 f4-5,6 APO DG Macro,A70, trochę drobiazgów, statyw i coraz mniej czasu
Z czasem to właściwie było tak, że otwierałem migawkę i trzymałem otwartą aż coś nie przywaliło... ale nie dłużej niż te 40 sek, no i też niezbyt krótko, żeby prócz błysków było coś jeszcze widać.
Nikon
Cos pieknego. nogdy nie udalo mi sie zrobic podobnych, statyw konieczny?
Takie tam starocie
ładnie
jeszce mi sie nie udało zgrac posiadania sprzetu z momentem burzy
robione na Wildzie?
Nikon D&F80, T 28-70/2,8 ATX II; N50/1,8;N 80-200/2,8AF-S; Biometar80/2,8; SB-800; jakies trzy nogi i torebka
Bardzo ładne. Intuicyjnie znalazłeś właściwą drogę. Gratuluję. Kontynuuj.
Te pioruny spaliły, zdaje się, jakąś stolarnię w Poznaniu...?
Krzysztof Paszkiewicz
Kurde,niezłe!zawsze chciałem takie zrobić ale tu gdzie teraz mieszkam od roku niebyło żadnej burzy![]()
do niedawna Sony H1 a teraz D200 / Computrekker AW/Sigma 18-200/SB-800/TAMRON 90 DI
Skontaktuj się z nami