Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: ...krzyk.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

Kolory piór ptaka na przedzie wpadają w zgniłą zieleń . Światło czasem płata na figla i wcześnie rano jest rożnie pod kątem kolorów. Tu mi to przeszkadza i nie pasuje do tego myszaka. Ale ja tam się nie znam wiec mojej opinii nie musisz brać pod uwagę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez timi Zobacz posta
    Kolory piór ptaka na przedzie wpadają w zgniłą zieleń .
    U mnie na monitorze niema takiego zafarbu jest kolor ok!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siwy49 Zobacz posta
    U mnie na monitorze niema takiego zafarbu jest kolor ok!
    Nie jest ok . Nie istnieją myszaki "zgniło-zielone". Z kolorem mogą dziać się takie rzeczy przy przestrzeni kolorów Adobe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrZyChUM Zobacz posta
    Nie jest ok . Nie istnieją myszaki "zgniło-zielone". Z kolorem mogą dziać się takie rzeczy przy przestrzeni kolorów Adobe.

Na moim Eizo jest OK.

Wrzuć sobie to zdjęcie do PS-a i pokombinuj z zielonym, zobaczysz gdzie jest

Może pokaż nam w końcu jakieś swoje zdjęcie, będziemy mieli skalę porównania jeśli chodzi o barwę, być może właśnie Ty masz coś nie tak z monitorem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez touran Zobacz posta
    Na moim Eizo jest OK.

Wrzuć sobie to zdjęcie do PS-a i pokombinuj z zielonym, zobaczysz gdzie jest

Może pokaż nam w końcu jakieś swoje zdjęcie, będziemy mieli skalę porównania jeśli chodzi o barwę, być może właśnie Ty masz coś nie tak z monitorem
    Widzisz, na moim Eizo z serii CG (notabene dla pewności kalibrowanym dziś spektrofotometrem) nie jest ok. Myszaki widuje od kilku lat, kilkanaście a często kilkadziesiąt razy w tygodniu.

Nie bierz jednak tego do siebie. Jak uważasz, że jest w porządku, to niech tak będzie .

A 3 przykładowe z brzegu obrazki jastrzębiowatych podczas wschodu słońca: 1, 2, 3.
    Ostatnio edytowane przez KrZyChUM ; 15-08-2014 o 22:45

Uprawnienia umieszczania postów