Pomimo wyrażonego uznania - za co dziękuję - w dalszym ciągu uważam, że najlepszym wyjściem w tej sytuacji będzie powtórna wizyta i powtórna sesja. Nie wspominając o radości ze spotkania, w końcu pani prababcia będzie miał ten komfort psychiczny, że będzie na zdjęciach z własną twarzą. Życz jej szybkiego wydobrzenia!

Cytat Zamieszczone przez zolton Zobacz posta
2pompony zakładaj nowy temat i powiedzmy jak masz chęć pomocy i chwilę czasu raz na dzień pisz jeden post z jakimś tutkiem
Czarno widzę! Po pierwsze tutki pisze się łatwo, jeśli mamy jakiś konkretny i ciekawy problem do rozwiązania. Trza się zastanowić, pogłówkować, żeby zrobić coś i możliwie prosto, i z polotem, a jednocześnie efektywnie...

Pisać, a w zasadzie wymyślać sobie jakiś temat na sucho i potem go pokonywać walcząc z przeciwnościami - to będzie jakaś nie przymierzając rozpaczliwa sraczka poznawcza... Z takiej walki z wymyślonym problemem nie wyjdzie nic lepszego niż - bez urazy - tutorial jaki jest w tym wątku post wyżej od tego mojego... Choć nei mam się za początkującego z PSem z tego co tam siedzi nic nie kumam... Ani screena, ani wyjaśnienia, jakiś pseudo branżowy slang z którego (dla mnie) nic nie wynika...

Nie nie, sorry Gregory - raz dziennie tutek to nie jest pomysł do jakiego się palę. Ale jak ktoś tu o coś zapyta konkretnie, wykaże jakieś chęci zrozumienia, a będę miał czas - wtedy czemu nie?...

I dziękuję wypowiadającym się Kolegom za ciepłe słowa.