juz nie muszedanke, grazie..
Szukaj
juz nie muszedanke, grazie..
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
w różnych serwisach różny jest sposób pozyskania linka do zdjęcia![]()
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
... i takie cos otrzymalem!
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
zaraz oszaleje....
... ale ocochodzi?
o to, ze nie potrafie tego zrobic- nie pokazuja mi sie komunikaty, ktore tobie sie pokazuja. mysle, ze wlasciwa ikonka bylaby srodkowa, ale mam tam wczesniej juz wspomniane 3 opcje, z ktorych wlasciwe moglyby byc 2 pierwsze... i na koniec: gdy juz cos tam wybiore- czy mam skasowac ukazujace sie na tym portlau http:// (na niebieskim tle)? ok- admin, mod czy ktos tam mnie wysmieje, ale wyprobuje wszystkie opcje- pro publico bono![]()
Na dole po prawej masz:
- gwiazdke - strzalke w prawo - strzalke w dol. I wlasnie na ta ostatnia klikasz lewa myszka ...
1.wybieram strzalke 2.klikam lewym przyciskiem 3.wybieram wielkosc dla tego Forum i...
Ostatnio edytowane przez sufenta ; 12-08-2014 o 20:46
Skontaktuj się z nami