Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Dobranoc

Domyślnie Dobranoc

Witam i proszę o ocenę:

1.

2.

3.

Ostatnio edytowane przez MK_2 ; 09-08-2014 o 23:23
    Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

2-ka fajna, ale obciąłbym kawałek nieba od góry.

Domyślnie

Dla mnie również 2-ka i nic bym nie obcinał.

Domyślnie

2. i górę rownież bym obciął ponieważ wydaje mi się że to smuga po przelocie samolotu i MZ lepiej wygladało by to zdjęcie bez niej.
    Nikon + Nikkor
    https://www.instagram.com/z_nurtem_sanu_i_dunajca/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gatewayfl Zobacz posta
    wydaje mi się że to smuga po przelocie samolotu i MZ lepiej wygladało by to zdjęcie bez niej.
    Ja już chyba ślepy jestem, uważałem że to jest taka płaska warstwa chmur. Mimo tego 2-ka najbardziej przypadła mi do gustu. Temat jakby ograny ale jakże wdzięczny.

Domyślnie

Zdecydowanie nie wygląda to na smugę kondensacyjną, ale czy w tej kompozycji ta warstewka jasnych chmur jest potrzebna? Z jednej strony wydaje się, że ożywia kompozycję, ale z drugiej strony jakby ją jednak zaburzała i rozbijała. Trudna decyzja. Chyba jednak bym ją wyciął, bo odciaga uwagę od głównego tematu. Zdecydowanie 3. kompozycyjnie najlepsza. Również jest najjasniejsza i to też mi odpowiada.
    P.S. Pośrodku tarczy słonecznej (na 2 i 3) jest chyba ledwo widoczny krzyż który wygląda jak plama, paproch czy coś takiego. Wystemplowałbym.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 10-08-2014 o 12:36
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Plamy na sloncu nawet Ci sie udalo uchwycic swoja droga to co za diabelski zuuuumm? 500? ..+tc? hehe 3 chyba najlepsza imo
    Kazdy placi za swole blendy

Domyślnie

Dziękuję za opinie. Widzę, że wszyscy są zgodni aby uciąć górę więc pewnie macie rację.
    Krzyż po środku widzę dość wyraźnie. Może to sprawa jasności monitora? Gdyby powiększyć odbitkę na ścianę to myślę, że byłby także dobrze widoczny.
    Do zdjęć użyłem Tamrona 200-500.
    Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Każda kompozycja ciekawa, chyba jednak zdecyduję się na 2. Trochę się nalatałeś, żeby było tak symetrycznie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów