Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: o niczym...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ramka mnie razi, zdjęcie zatrzymuje i się podoba!!
    Pozdrawiam!
    J

Domyślnie

Przyciągająca wzrok podłoga i atrakcyjne warunki na niebie powodują, że zdjęcie należy do tych które zatrzymują na chwilę.
    Osobiście średnio podobają mi się, umiejscowienie kija w kadrze i "turystyczny" klimat zdjęcia.
    Fajny tytuł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez touran Zobacz posta
    Przyciągająca wzrok podłoga i atrakcyjne warunki na niebie powodują, że zdjęcie należy do tych które zatrzymują na chwilę.
    Osobiście średnio podobają mi się, umiejscowienie kija w kadrze i "turystyczny" klimat zdjęcia.
    Fajny tytuł.
    Skorzystam z Mariuszowego gotowca, całkowicie zgadzam się z jego opinią. Szczególnie jeśli chodzi o klimat.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

O niczym? O podłodze, i to świetnej!

Domyślnie

Technicznie idealne, podloga swietna, ladne zdjecie, kompozycja mi jedna nie lezy o czym wspomnial juz touran.

Domyślnie

O kurka, ale wysyp komentarzy...
    To jedno z tych zdjęć wstawianych z duszą na ramieniu...
    Kwestie sentymentalne autora do danej chwili nie zawsze przekładają się na zainteresowanie szerszej publiczności.
    Tytuł lekko asekurancki, bo właśnie sentyment wziął tu górę nad zdrowym rozsądkiem...
    Co do kompozycji. Zupełnie naturalna (kija nie wbijałem)...
    Słońce (zachodzące) zrobiło mi taką niespodziankę w miejscu zupełnie nie miejscówkowym. Fota została popełniona dokumentacyjnie i kompozycja naprędce wyszła taka, a nie inna. Ale w sumie jakiegoś grzechu śmiertelnego w kwestiach kompozycyjnych chyba nie popełniłem...?

Domyślnie

Super zdjęcie Piękna faktura na dole, ładne kolory - mnie się podoba

Domyślnie

Niby o niczym, ale zatrzymuje na dłużej... podłoga wymiata
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Wszystko już napisano, przyłączam się do pozytywnych odczuć, a do kompozycji zastrzeżeń nie mam - złote podziały, mocne punkty to nie konieczność.
    A new shit has come to light...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów