Z upalnego letniego wieczoru. Proszę o opinie.
Szukaj
Z upalnego letniego wieczoru. Proszę o opinie.
Witaj Tomku
...na zdjęciu szukać pozytywów czy negatywów??
Cześć Mariusz,
wszystkiego co znajdziesz. Przez długi czas nie miałem kiedy robić zdjęć i jak wreszcie się dorwałem do aparatu to narobiłem i tylko sam nie wiem czy to czegoś warte.
PS. Fajne sarenki ostatnio pokazałeś. (To tak żeby wywołac pozytywne nastawienie)
No dobra, a co sądzisz o tej wersji kolorystycznej:
PS.
Kiedy znowu zawitasz do Lublina? Oczywiście nie koniecznie sam.
Zdecydowanie jestem zwolennikiem cieplejszych barw.
...trzeba by jakiś plenerek powtórzyć![]()
Dzięki za wypowiedź. Dobrze jak ktoś napisze co mu się nie podoba zamiast tylko "kosz", "kiepski" itd. Można się czegoś nauczyć.
Ochłodziłem światło by wyraźniej było widać kwiaty ostu, ale to chyba nie wiele dało.
Lublin jest rozkopany i wreszcie remontują ulice, których stan wprowadzał w zdumienie część plenerowiczów. Teraz może mniej miejsko, bardziej przyrodniczo/krajobrazowo...?
PS. Wróciłem do wątku ze wspomnieniami z pleneru. Czytanie i oglądanie wprowadziło mnie w doskonały humor.
Ostatnio edytowane przez tbogdanowicz ; 09-08-2014 o 08:29
...bo Touran Mariusz ludzkim krytykiem jest![]()
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
... jedynka zdecydowanie lepsza - przynajmniej jest jakaś luminacja i trzy plany a po ,,ochłodzeniu" na trawie dominanta niebieskiego i spłaszczenie planów
Skontaktuj się z nami