Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Secret Garden

Domyślnie Secret Garden

Kilka fotek ze spaceru do parku, modelka własna, domowa, światło zastane, ogród zastany

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Kilka więcej na stronie: http://www.chrispanas.com/secret-garden

Oszczędny w słowach Awatar mateuszeczek
    Miasto
    Medynia Głogowska

Domyślnie

Fajne, ładne.
    Podobają mi się kolorki.
    Jedyne co, to na niektórych zdjęciach odcień skóry różni się miejscami, np. 8 - uda wpadają w zieleń, w porównaniu do twarzy, która jest OK.
    Na 5. nie podoba mi się lewa dłoń - tak jakby jakieś clarity tam się wdało.
    Ogólnie ładny set.
    Pozdro 654632529374!

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Dla mnie, osobiście... czapki z głów! 2 wymiata!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

piękną masz ta dziewczyne... zdjęcia bardzo wysoki poziom techniczny. nie ma się czego czepiać cały set BDB.

może ja kiedyś powinienem ogarnąć cały set w jednym klimacie ? hmmmmm
    Zapraszam
    FANPEJDŻ & BLOG Zapraszam

Domyślnie

I po co ja oglądam twoje zdjęcia. Później mam problem z akceptacją moich i wszystko leci do kosza
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Nie jestem moze wielkim fanem takiego odrealniania kolorow, jakiegos czerwonego nieba itp, ale pewnie bylo to czescia magicznego tajemniczego klimatu ogrodu. Przelykam zatem i oglada sie milo. Dziewczyna tez bardzo ladna wiec tez oglada sie milo. Przerzucam natomiast zdjecie za zdjeciem i zdaje mi sie, ze ogladam w kolko to samo. Wracam i faktycznie, 3, 5 i 7 sa dla mnie na tyle podobne, ze powinny wzajemnie wykopac sie z setu.

Jak juz mialbym sie czepiac, to malo jest gardenu w gardenie, a nawet jesli jest to ciagle w podobny sposob i ciagle mocno rozmyty. Moja wyobraznia pracuje w kierunku jakiegos bladzenia po takim ogrodzie, budowaniu jakiejs historyjki (co pierwsza strona zdaje sie tez sugerowac). A tu historyjki zdaje sie nic nie kleic - nic, poza podobienstwem. Nawet mina dziewczyny rowniez jest caly czas niezmienna, na czym zyskuje czworka.

W skrocie:
    1. duzo efekciarstwa (choc przyznac nalezy, ze dobrej jakosci)
    2. ladna dziewczyna
    3. nie do konca przemyslana tresc.

P.S Czytam to co napisalem jeszcze raz i wyglada to clakiem krytycznie wiec moze sie wytlumacze.
    Prob zrealizowania punktu pierwszego mamy na forum az za duzo (i zwykle nie w tak dobrej jakosci), punkt drugi tez nie jest trudny do znalezienia. Dlatego wlasnie, nawet jesli popelnione na wysokim poziomie, tego typu zdjecia nie rzucaja o glebe tak, jak nawet niedorobione technicznie ale przemyslane kompozycje z kontekstem. Przynajmniej dla mnie.

Mam nadzieje, ze mimo wszystko konstruktywnie wyszlo

Domyślnie

6, 8 bomba...
    1D Mk3, 5D Mk3, Mk2, 70-200L, 17-40L, 100L, 50, 35...

Domyślnie

Bardzo lubię Twoją obróbkę i modelkę
    Cały set bardzo przyjemny a ósemka naj
    I am a Nikon girl

Domyślnie

Czy to był 85mm ?

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
    .................................................. .................................................. ............
    www.greniuk.com

Domyślnie

Zdjecia super technicznie i obrobkowo bardzo mi sie podobaja. Tylko po obejrzeniu setu nasunela mi sie mysl.. cos tu jednak nie pasuje, mianowicie 6 ze wzcledu na obrobke, glownie chodzi mi brak ziarna. Tyle IMO
    Kazdy placi za swole blendy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów