Szukaj
Ale wróćmy do koni; niektóre lubią się przekomarzać.
21.
"Któż jak BÓG!" - Św.Michał
14 świetna... Moment, światło... O to chodzi w fotografii...
Dzięki NBA![]()
Myślę, że dla wielu innych momentów też warto przyłożyć aparat do oka
24.
A to ogier, który wprosił się na jazdę konną. Delikwent poczuł klacz i przygalopował przez łąki tratując po drodze ogrodzenie (niestety, na porządne bale jeszcze właścicieli nie stać) i goniąc jedną z klaczy po całej stadninie. Gdy ogr (potężne zimnokrwiste "bydle") został złapany (nie obyło się bez wierzgania i kopniaków z jego strony) została wezwana Policja. Dzielnicowy zbagatelizował całą sprawę a właściciel stwierdził, że "on przecież taki spokojny na codzień..." Noż do jasnej ciasnej, kto przy zdrowych zmysłach trzyma - na niezabezpieczonym placu! - niewykastrowanego ogiera?!
Na marginesie, zwierzę ewidentnie zaniedbane (wystarczyło popatrzeć na jego kopyta). Dziś idzie wniosek do TOZ-u ponieważ okazało się (po wizycie policjanta), że właściciel trzyma również dwa zaniedbane husky na łańcuchach.
25.
Ostatnimi czasy kleszcze są coraz większe
29.
Dla mnie trochę za dużo zdjęć; dokładniejsza selekcja i będzie duużo większe wrażenie.
Co do zdjęć to moją uwagę zatrzymała 9.
Piękne zdjęcie, które pewnie niejeden miłośnik jeździectwa chętnie widziałby na swojej ścianie.
"Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm
Masz rację JAP, zagalopowałemsię z tymi zdjęciami zapominając, że reportaż powinien stanowić pewien logiczny (niekoniecznie dłuugaśny) ciąg.
Uff, przynajmniej jedno zdjęcie się podoba
Dzięki za odwiedziny!
PS. 9-tka mogła być bardziej przemyślana/lepsza (np.nikomu niepotrzebny dom w tle psuje efekt) ale wtedy, zbyt szybko, dałem nogę do domu.
Ostatnio edytowane przez popi ; 15-08-2014 o 21:55
Skontaktuj się z nami