To by bylo cosElement pomiedzy dowolne szklo, a puszke. Przegladalem ostatnio moje zdjecia zrobione minolta a200 na 1/4s z reki i zdalem sobie sprawe ze to jednak byla sprawna funkcja.
Szukaj
To by bylo cosElement pomiedzy dowolne szklo, a puszke. Przegladalem ostatnio moje zdjecia zrobione minolta a200 na 1/4s z reki i zdalem sobie sprawe ze to jednak byla sprawna funkcja.
Jaka przyslone miales na tych zdjeciach z minolty? F5,6? Imho wole jasny obiektyw z bonusem w postaci innego obiektywu niz ciemnawego vr'a. Pod uwage na razie nie biore jasnego vr bo cena jest kosmiczna :0
D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB
A1 na szerokim miala 2.8 a na dlugim 3.5 wiec ciemno nie bylo![]()
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
Wszystko ok, zdjecia sa 1/4s z f2.8, ale 1/4s - nie poruszone, moim d80 w tej chwili nie robie ponizej 1/30s bo beda poruszone.
Ale jednak chodzi mi o konverter vr w tym temacie, czyli masz juz szkla ciemne (albo jasne), bo takie sobie kupiles, i mozesz do kupic do nich vr, pomiedzy szklo a puszke, taki pomysl heh
![]()
Ostatnio edytowane przez kryszpin ; 28-04-2007 o 14:05
to juz latwiej byloby cos miedzy reke puszke. taki stabilizowany uchwyt
podpis nieczytelny
Valwit jest" cosik "takiego dedykowane do kamery .
do filmowych to wiem ze jest Steadicam ale do fotograficznych to sie srednio nadaje chyba
podpis nieczytelny
pomijajac to ze takie cos pewnie mocno by przyciemnilo obiektyw to monopody sa tanie i mozna w leb dac w razie czego![]()
Skontaktuj się z nami