Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Tatry Słowackie

Witam.zdjęcia z okolic Chaty Teryho z czerwca tego roku,proszę o rzucenie okiem i komentarz
    1

2

3

4

Dzień wcześniej weszliśmy też na Rysy ,niestety pogoda już nie była tak łaskawa jak w Chacie Teryho ale postaram się coś dodać z tego co udało się zrobić.pozdrawiam

Domyślnie

Fajne kadry.

- na 3 balans bieli warto poprawić, trochę zielonego weszło
    - na 4 brakuje mi trochę*więcej nieba
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Myślę że balans bieli był zamierzony i jeśli autorowi chodziło o taką tonację to jest ok i się podoba.
    Chmury dodały uroku, ostatnie zdjęcie pano, nie do końca przemyślane, bardziej dałbym w prawo a mnie z lewej.
    Ogólnie się podoba...
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

dzięki bardzo , co do balansu bieli tak ma być nic tu nie zmienię ale dzięki za uwagę. co do panoramy to masz rację nie przemyślałem do końca mogłem dać więcej prawej ,tak naprawdę zobaczyłem to po sklejce dopiero co oczywiście było za późno.na obronę dodam że sople mi się w nosie zrobiły i czas było schodzić

Domyślnie

No na 3. zielona mgła jednak nie robi dobrego wrażenia. Podoba mi się 4., bo na pozostałych mgła raczej przeszkadza niż dodaje uroku.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Podoba się w takiej surowej tonacji.Pozdrawiam

Domyślnie

Dla mnie mgła tworzy klimat ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie,słonka nie było . dziękuję za komentarze

Uprawnienia umieszczania postów