Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Norwegia

Domyślnie Norwegia

Kolejne zdjęcia dodam niebawem

Domyślnie

Miejsce niesamowite, pora dnia, coz, rozumiem, ze turystycznie, ale wylewajaca sie woda jest dla mnie nie do zaakceptowania, wiec lepiej autorze to popraw, bo szkoda zdjecia.

Domyślnie

Za Gregiem, miejsce spoko, ale poszukaj coś ciekawego na pierwszy plan, woda nie będzie się wylewała z monitora i będzie znacznie ciekawiej.

Domyślnie

Ja też czuję nadmiar tej mało ciekawej wody i niedosyt tego nieba Zdjęcia się chłonie oczami, nie czując wiatru ani zapachów - dlatego ta woda tutaj IMHO wymięka - wystarczyłoby jej tyle, żeby zasugerować że jest.

Domyślnie

Ok panowie, piszac o "wylewaniu", chodzilo mi o to, ze horyzont leci w prawo i "leje sie na biurko" a nie o nadmiar wody...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ok panowie, piszac o "wylewaniu", chodzilo mi o to, ze horyzont leci w prawo i "leje sie na biurko" a nie o nadmiar wody...
    nie każdy to widzi nie każdy to czuje ale dobrze że ktoś czuwa nad poziomem horyzontu
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

A jak tu nie czuwac jak ta lodeczka bedzie zaraz na moim blacie

Domyślnie

Dzięki za komentarze, wezmę pod uwagę przy poprawkach. Kolejne zdjęcie z tego pięknego kraju

Domyślnie

Jak dla mnie trochę za mocno pojechane niebo na jedynce, o krzywiźnie wspomniał Grzesiek. Ogólnie tak sobie. Mimo to w porównaniu do dwójki zdjęcie jest wręcz rewelacyjne.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów