Szukaj
brakuje samoglosek![]()
takie zlote swiatlo to bedzie juz Twoj styl? jakby wyzarzone nieco, bokehy robia dobra robote, jakby wirowaly a modelka statyczna, chyba nie obrabiales ich, tylko na zywca. kadrowanie od dolu na 1 i 2 mi nie podchodza. w sumie to moja pierwsza opinia na tym forum i nie przejmuj sie tym, po prostu patrze co wg mnie bym poprawil. nie jestem fachowcem i mozemy sobie kulturalnie wymienic opinie.
pozdrawiam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
Ponownie wyglada jak zdjecie robione kiepska komorka...
Nikon N10.5 N35 N85 N80-200 S17-50 YN568
Zapraszam do polubienia strony
A tu się mylisz. Popatrz sobie na zdjęcia innych i porównaj swoje do tamtych. Przepaść jakościowa sugeruje ze robiles te zdjęcia telefonem. A napisalam ze kiepskim bo mój Samsung robi lepsze![]()
Nikon N10.5 N35 N85 N80-200 S17-50 YN568
Zapraszam do polubienia strony
zdecydowanie na nie...chyba, ze to kiepska prowokacja...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Tylko szóste się broni. Na pozostałych bokeh ładny... i tylko tyle da się powiedzieć, żeby nie sprawiać przykrości autorowi i modelce. Niech Pan da sobie trochę czasu i potem wróci do tych zdjęć na spokojnie. Widziałem lepsze Pańskie fotografie.
Zastanawiam się o co chodzi? To drugi Twój temat do którego zaglądam w dziale portret i drugi raz widzę gniota. Czym ty robisz te zdjęcia?
D850, Z6II, S150-600 Sport, N50 1.8G, N85 1.8G, S35 1.4 Art, T15-30 2.8, Z24-70, Z14-30
Zdjęcia są nieostre ale to nie jest problem, nie zawsze muszą być ostre jak żyleta.
Ogólnie kolorystka w tle jest fajna ale jest to zdjęcie portretowe więc modelka jest tematem zdjęcia i niestety tutaj pojawiają się problemy.
Zdjęcie nr 2 białe i różowe plamy na twarzy to jest jak dla mnie estetycznie jakaś masakra.
Początkującemu miłośnikowi fotografii napisał bym że musi panować nad ekspozycją, ale w tym wypadku zapewne jest to świadomy wybór ...
Natomiast najlepszym z zaprezentowanych zdjęć jest szóstka bo jest czarno biała![]()
Ostatnio edytowane przez Rob123 ; 27-07-2014 o 10:22
Dobre zdjęcia, dobre kadry. Szkoda tylko przepałów.
Zenit 12 XP - zepsuł się
Skontaktuj się z nami