Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Problem z CS6 i Windows 8

Mam taki problem, że od jakiegoś czasu próbując otworzyć okienko akcji, histogramu czy cokolwiek z zakładki "window" wszystko mi znika i nie mogę nic zrobić. Instalowałem PSa kilka razy, usuwając przy tym wszystko z rejestru bo inaczej nic nie pomagało, problem wciąż powraca. Ktoś wie co to może być?
    D300, F90x, F401: S17-50, N70-210/4, N35-105
    Praktica MTL 5B, MTL 3 : Helios 44m-4, Revuenon 135 2.8. Pentor 28 2.8, Domiplan 50 2.8
    Zorka 4, Fied 5, Smiena Symbol, Lubitel 166 U, Agfa Isolette II

Domyślnie

Próbowałeś przywrócić domyślne ustawienia PS ?

1. Trzymaj naraz klawisze Ctrl+Alt+Shift
    2. Teraz (trzymając cały czas te trzy klawisze) uruchom Photoshopa
    3. Podczas ładowania Photoshopa pojawi się okienko z pytaniem czy usunąć plik ustawień - kliknij TAK.
    pozdrawiam
    Marcin
    http://www.tycipienka.pl/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nigel Zobacz posta
    Próbowałeś przywrócić domyślne ustawienia PS ?

1. Trzymaj naraz klawisze Ctrl+Alt+Shift
    2. Teraz (trzymając cały czas te trzy klawisze) uruchom Photoshopa
    3. Podczas ładowania Photoshopa pojawi się okienko z pytaniem czy usunąć plik ustawień - kliknij TAK.
    Niestety nie pomogło
    Praktica MTL 5B, MTL 3 : Helios 44m-4, Revuenon 135 2.8. Pentor 28 2.8, Domiplan 50 2.8

Domyślnie

Polecam czynność ostaeczną, aczkolwiek pewną w 100%: format C. Wyjdzie to na dobre nie tylko PS-owi
    Po formacie i instalacji najpotrzebniejszych aplikacji zalecam wykonać obraz systemu. Późniejsze ewentualne problemy, rozwiążesz w 10-15 minut, przywracając system z obrazu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jasin Zobacz posta
    Mam taki problem, że od jakiegoś czasu próbując otworzyć okienko akcji, histogramu czy cokolwiek z zakładki "window" wszystko mi znika i nie mogę nic zrobić.
    a wklej tu printscreen tego "wszystko znikania" ? Moze cos wykombinujemy innego.
    pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Nie bardzo jest co wklejać, po prostu zrzuca mi PSa na pasek zadań i nie mogę go ponownie otworzyć/przywrócić, muszę go zamknąć, ponownie otworzyć i wtedy pojawia mi się samo okienko akcji/histogramu, trzeba kliknąć "Close tab group" zamknąć PSa i po tym uruchamia się już normalnie, ale przy próbie otwarcia czegokolwiek z "window" problem powraca.

dem chodzi o to, że system niedawno instalowałem ale coś mu chyba jednak dolega bo bardzo wolno się uruchamia, przeskanuje jeszcze czymś od wirusów, śmieci itp.

Edit: może ktoś ma jakiś paten na sprawdzenie błędów w systemie.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

... system niedawno instalowałem ale coś mu chyba jednak dolega bo bardzo wolno się uruchamia, przeskanuje jeszcze czymś od wirusów, śmieci itp.
    ...
    Pamiętaj, żeby skanować system z LiveCD (!).
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Nie bardzo jest co wklejać, po prostu zrzuca mi PSa na pasek zadań i nie mogę go ponownie otworzyć/przywrócić, muszę go zamknąć, ponownie otworzyć i wtedy pojawia mi się samo okienko akcji/histogramu, trzeba kliknąć "Close tab group" zamknąć PSa i po tym uruchamia się już normalnie, ale przy próbie otwarcia czegokolwiek z "window" problem powraca.

dem chodzi o to, że system niedawno instalowałem ale coś mu chyba jednak dolega bo bardzo wolno się uruchamia, przeskanuje jeszcze czymś od wirusów, śmieci itp.

Edit: może ktoś ma jakiś paten na sprawdzenie błędów w systemie.
    Aha, a jak tak "zrzuci" to próbowałeś kombinacje klawiszy Alt+ Tab ? Żeby "przejechać się" po otwartych oknach. Może spróbuj wybrać jakieś inne okno (może być pulpit) a później wróć do PS'a (tą kombinacją klawiszy).
    pozdrawiam
    Marcin

Uprawnienia umieszczania postów