Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: przystanek

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Przystanek zjada gory! Chcialbym jakas serie w tym guscie bo jedno to troche za malo dla mnie ale tak to fota na +.

Domyślnie

Gdyby tak linia gór przechodziła przez okna .. ehh

Domyślnie

Pomysłowe, aczkolwiek trochę chyba na szybko ciachnięte, a może się mylę i zobaczymy coś więcej z tego miejsca z tym sztafażem...?
    NIKON

Domyślnie

Racja, trochę ciachnięte na szybko. Mam do tego miejsca 5 min spacerkiem więc wróciłem dzień później Są i góry w okienku Ideą była prostota więc niewiele tu elementów przyciągających uwagę.

2.

3.

4.

5.

Bonus! To lubię - słoneczny poranek jeszcze późno-zimową porą, tuż za przestankiem autobusowym 300m od miejsca gdzie zostały wykonane pozostałe zdjęcia.

Domyślnie

Niezbyt złożony, ale interesujący motyw. Co do jedynki zgodzę się z przedmówcami. Na dwójce widok w oknach jest bezcenny, natomiast przez węższe ujęcie - ze szkodą mz dla zdjęcia - wypadła z kadru spora część przestrzeni. Latarnia na skraju kadru chyląca się w prawo wymagałaby chyba korekty.

Bardzo podoba mi się lewa część dyptyku nr 2, minimalistyczny krajobraz w ładnej, lekkiej konwersji. Co do całości dyptyku nie mogę sobie wyrobić poglądu, trochę chyba zaskoczony połączeniem koloru i cz-b W każdym razie mz z kolorem jest lepiej niż gdyby go zdjąć z prawego elementu.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dzierżoniów/Dolny Śląsk

Domyślnie

https://www.google.pl/maps/@53.3602,...!2e0!5s2009-04

Co do tematu - ciekawy motyw, choć tak jak wspominali poprzednicy - wolałbym jedynkę z górami przechodzącymi przez okna
    Ostatnio edytowane przez zielonek430 ; 26-07-2014 o 12:24
    Nikon D7100 | D60 | S10-20/4-5.6 | S17-50/2.8 | N18-105/3.5-5.6 VR | N55-300/4.5-5.6 VR | SB-700 | i inne

Domyślnie

Fotogeniczne miejsce wbrew temu, że niewiele w nim elementów. Niewiele nie oznacza, że mało. Jest w sam raz. Teraz szukać warunków i czerpać...
    NIKON

Uprawnienia umieszczania postów