Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Ogród

swiatlo
    Gość

Domyślnie Ogród

Taka mała kompozycja ogrodowa do oceny...

pebees
    Gość

Domyślnie

E.. nie podoba mi się. Za dużo naraz w za mało zdecydowanym ujęciu.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    E.. nie podoba mi się. Za dużo naraz w za mało zdecydowanym ujęciu.
    Oczywiście że dużo naraz bo ma być dużo na raz. Ma być maksymalnie na raz. O to właśnie chodziło. To jest zdjęcie dzikiego ogrodu, w którym jest wszystko na raz, i jeśli nie jest wszystko na raz to szkoda nawet wyjmować aparatu....

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Gdynia / Łódź

Domyślnie

Dużo? Dla mnie całość jest tłem dla czerwieni. Tylko jasno chyba trochę. Choć po nocy jestem, więc ślepnąć już mogę.

Pozdrawiam.
    D50; N18-70; N50 1.8 D; SB800

Domyślnie

ja bym sie skupil na detalu
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Skoro ma byc "duzo na raz", "ma byc maksymalnie duzo na raz" to na zdjeciu jest dokladnie to o co chodzilo.

Szkoda jednak ze na zdjeciu jest balagan... W ostatecznosci wygladaloby to nawet fajnie - jak stary przesycony zyciem ogrod gdyby nie ten dmuchawiec mniej wiecej w srodku kadru...

Domyślnie

a już myślałam, że ze mną jest coś niedobrze, bo ten dmuchawiec od pierwszego spojrzenia na zdjęcie mi zaburzał całość zdjęcia ale czytam, że nie tylko mnie...
    Chyba ekspoloatowałabym bardziej te drewniane sztachety a może jakiś inny detal...? Tak jak jest, to nie bardzo mi pasuje.
    Pozdr
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Nie miales slonca to i wyszlo tak jak wyszlo.
    Doswietlenie lampa - malo subtelne.
    Dobrze wykonane zdjecia w tej tematyce sa na tuziny w periodyku Better Homes and Gardens (bhg.com).
    Dodam, ze czesto pokazywane sa projekty z twoich stron.
    Z moich stron to tylko "Sopranos".

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Skoro ma byc "duzo na raz", "ma byc maksymalnie duzo na raz" to na zdjeciu jest dokladnie to o co chodzilo.

Szkoda jednak ze na zdjeciu jest balagan... W ostatecznosci wygladaloby to nawet fajnie - jak stary przesycony zyciem ogrod gdyby nie ten dmuchawiec mniej wiecej w srodku kadru...
    Wiecie że naprawdę ten dmuchawiec bardzo przeszkadza! Rzadko przyznaję rację krytyce ale tym razem ma ona ma 86% racji. Wyrzucam latawce!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Wiecie że naprawdę ten dmuchawiec bardzo przeszkadza! To jest to, wyrzucam go!
    Noooo od razu lepiej

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów