Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Dwa oblicza Agaty

Nadal próbując swoich sił w studiu stworzyłem takie dwa "arhcydzieła kiczowate".

Moge po głowie dostać... jeśli będzie to uzasadnione.

1)

2)

a tu powinny być # tagi
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

1. zdecydowanie fajniejsza od zbyt dziwacznej dwójki choć nie podobają mi się m.ni. tło czy zbyt duży retusz na twarzy (w porównaniu np. z ramionami) modelki.
    Nikon

Domyślnie

Również głos na pierwszą fotkę.

Domyślnie

Dla mnie 2, jedynka mdła
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Ja na jedynce widzę dwukolorową dziewczynę, od żółtej do fioletowej - bardzo mi to nie pasuje
    Dwójka może i udziwniona, ale moim zdaniem dobra technicznie - chociaż bez klimatu.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

moim zdaniem chyba udziwniona 2 jest lepsza, ale można by nad nią jeszcze popracować. Na 1 przeszkadza mi zbyt mocne swiatło padające na modelke (a druga strona w kompletnym cieniu) i do tego jak wyżej zbyt mocna obróbka na twarzy.

Domyślnie

Ustaw modelkę (z jedynki a nie zoombie z dwójki ) na porządnym tle a będziesz miał b. ciekawe zdjęcia. I nie przesadzaj z nadmiernym retuszem bo "plastik fantastik" nigdy nie był, nie jest i nie będzie fajny.

Czekam na kolejne (normalne) zdjęcia tej modelki.
    Nikon

Domyślnie

Dużo ciekawych opinii i dużo wskazówek... teraz to widzę i się zgadzam... Dziękuję za pomoc!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Seba-nie moja to dziedzina kompletnie, ale wydaje mi się że taka konkretnie tapeta w roli tła nie najlepiej się spisuje...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów