Szukaj
1. zdecydowanie fajniejsza od zbyt dziwacznej dwójki choć nie podobają mi się m.ni. tło czy zbyt duży retusz na twarzy (w porównaniu np. z ramionami) modelki.
Nikon
Również głos na pierwszą fotkę.
Ja na jedynce widzę dwukolorową dziewczynę, od żółtej do fioletowej - bardzo mi to nie pasuje
Dwójka może i udziwniona, ale moim zdaniem dobra technicznie - chociaż bez klimatu.
Pozdrawiam Mirek
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
moim zdaniem chyba udziwniona 2 jest lepsza, ale można by nad nią jeszcze popracować. Na 1 przeszkadza mi zbyt mocne swiatło padające na modelke (a druga strona w kompletnym cieniu) i do tego jak wyżej zbyt mocna obróbka na twarzy.
Ustaw modelkę (z jedynki a nie zoombie z dwójki) na porządnym tle a będziesz miał b. ciekawe zdjęcia. I nie przesadzaj z nadmiernym retuszem bo "plastik fantastik" nigdy nie był, nie jest i nie będzie fajny.
Czekam na kolejne (normalne) zdjęcia tej modelki.![]()
Nikon
Dużo ciekawych opinii i dużo wskazówek... teraz to widzę i się zgadzam... Dziękuję za pomoc!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Seba-nie moja to dziedzina kompletnie, ale wydaje mi się że taka konkretnie tapeta w roli tła nie najlepiej się spisuje...
Skontaktuj się z nami