Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Mam rozumieć, że oglądałeś ten plecak dopiero przed oddaniem go do reklamacji, bo bezpośrednio po zakupie nie zauważyłeś jaki to badziew (szwy - jakość wykonania) i nie skorzystałeś z prawa odstąpienia od umowy kupna bez podania przyczyny.
    Dokładnie tak. Nie odwracałem plecaka na lewą stronę, aby zobaczyć jakość szwów, bo i po co? Na zewnątrz wygląda to przyzwoicie, wewnątrz fatalnie.

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    W czasie gdy użytkowałeś uszkodzony plecak, to nie przeszkadzało ci to? Dopiero po odmowie sprzedającego uwzględnienie Twojego roszczenia, gdy przyczyniłeś się do zwiększenia uszkodzeń poprzez użytkowanie posiadającego już nie ukryte wady towaru, nagle okazało się, że jest ogólnie fatalnie wykonany.
    Nie przeszkadzało, bo nie wiedziałem o tym. Nie przyczyniłem się do zwiększenia uszkodzeń, bo przedmiotem mojej reklamacji są uszkodzenia komory głównej, która w momencie zakupu nie nosiła cech uszkodzeń. Czytaj ze zrozumieniem, bo wyciągasz błędne wnioski. W momencie zakupu było małe rozprucie na małej kieszonce, a nie komorze głównej.
    Ostatnio edytowane przez stachmuszel ; 26-07-2014 o 09:51
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Uprawnienia umieszczania postów