Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Mietek

Domyślnie

Dzięki Pawle, co do aut ustawianych - wydaje mi się*że było by za łatwo
    A tak naprawdę, to temat mnie od jakiegoś czasu swędzi by się*z nim zmierzać i tak od czasu do czasu jakaś skromna manipulacja
    Pozdrawiam
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

A mnie tam się Mietek podoba - lekko przebajerowany, ale pierwsze koty za płoty

W sprawie Juka - pobawiłem się nim dosłownie 5 minut - mam nadzieję, że nie masz mi za złe. Photoshopa nie używałem, tylko czegoś ze stajni Corela

-KLIK-

Z takiego małego pliku trudno coś sensownego stworzyć, ale przynajmniej miasto zniknęło i nieco go spolaryzowałem
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pes Zobacz posta
    Hehe, wesolutki temat no co do tego mietka to cóż, trudno się tu z shao nie zgodzić, pojechane juke mi za to poprawił humor ja wbrew temu co shao napisał skomentuję tak: próbuj dalej i wcale nie ograniczaj się do landszaftów bo tam już masz ultra-wysoki level, za to motofoto czeka polecam próby z ustawianym autem, można i z landszaftem połączyć.
    Ja nie napisalem, zeby sie ograniczal, tylko ze idzie mu lepiej, a to ogromna roznica Niech walczy, bo jezeli osiagnie takiego skilla jak w krajobrazach to bedzie pieknie.

Poprawka serowa nawet ok.

Domyślnie

No SerU, wyszło całkiem i ja nie z tych co się*złoszczą
    Pliczek jeszcze mam, więc z czasem się*pobawię lub może znowu coś innego podeśle dla Funnu

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

To ja tez, ja tez!!!111jedenjedenjeden

EDIT: Oczywiscie Rafal jak cos to mow i wywalam
    Ostatnio edytowane przez shaolin ; 15-07-2014 o 13:22

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Grzechu to jest Juke, Ty sam jestes joga
    Wiem, wiem, nazwalem to tak dla jaj, Dzuk samochod aktywnego mezczyzny (wedlug polskiej reklamy) u mnie nimi jezdza dziadki i starsze panie

Domyślnie

Shao, nie no cała kompozycja poszła psu ...
    Teraz drugi plan mocniejszy od Yody :P
    Nie macie tam pchełek, tylko te Godz-ille

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Nie moja wina, zes wkleil to badziewie na samym srodku Ale przynajmniej nikt by nie zwrocil uwagi jakby miasto w aucie sie odbijalo

Grzechu nie tlumacz sie

Ogolnie czekam na wiecej Twoich prac fotomotowklejkowych bo moze byc bardzo ciekawie.

Domyślnie

Ogolnie czekam na wiecej Twoich prac fotomotowklejkowych bo moze byc bardzo ciekawie.
    Musze poszukać jakiś zdjęć z mocherów, tam jest przestrzeni :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biegly Zobacz posta
    No SerU, wyszło całkiem i ja nie z tych co się*złoszczą
    Pliczek jeszcze mam, więc z czasem się*pobawię lub może znowu coś innego podeśle dla Funnu
    Dawaj, dawaj - zamiast zabawy w RAW-ki będzie zabawa we wklejki

A jak chcesz wiedzieć, jak to zrobiłem, to proszę bardzo:

1. skopiowałem kawałek zderzaka pod prawą lapą (patrząc od strony kierowcy) i go rozciągnąłem na wielkość drzwi i błotnika
    2. gumką wymazałem z nowej warstwy stworzonej ze zderzaka to, co zbędne (żeby wyciągnąć na wierzch nadkola, koła, próg, klamkę itd.)
    3. skopiowałem kawałek skał (dokładnie ten po prawej stronie obrazka tuż obok samochodu) i stworzyłem z niego warstwę też na boku samochodu, traktując ją gumką, jak poprzednią. Gdy nabrała kształtu potraktowałem ją cylindrem żeby ją nieco wygiąć i zamieniłem odcień tej skalnej warstwy na taki pasujący do samochodu.
    4. Pobawiłem się przeźroczystością, ściemniłem nieco dół obu nowych warstw i na koniec spłaszczyłem obrazek. Reszta to nieco klonowania, trochę bluru i tyle

Podobnie zrobiłem z przednią częścią zderzaka.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów