Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Domyślnie [FOOD] Black Angus

Domyślnie

Nieapetyczne. I do tej zeschłej cebuli ta resztka sosu rozsmarowana... Szczytowo nieapetyczne.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

cebula nie jest zaschnięta a sos nie jest z resztek tylko świeżo przygotowany do podania dla klienta

Domyślnie

Nie wątpię, ale na zdjęciu wszystko wygląda jak ze śmieci.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

no to wyczepiste masz śmieci skoro takie widoki masz w śmieciach

Domyślnie

Zglodnialem.... Widać kolego z tego, że pompony nie mają pojęcia o dobrej kuchni...
    --------------
    D610+ (D70) + N24-120/4 VR + N50/1,8G + N70-200/2,8 VRII + 055XPROB(498 RC2) + SB-600

Domyślnie

Nie wiem co to dokładnie znaczy 'wyczepiste', ale widzę, że mnie nie zrozumiałeś. Wyjaśnię: ja staram się nie jeść śmieci, więc ich na talerz nie kładę. Nie mówię tez, że mam takie śmieci. Chciałem przekazać swoje odczucie, że zdjęcie wygląda zupełnie nieapetycznie, np. te resztki sosu wyglądają jakby były wzięte z użytej papierowej tacki w zeszłym tygodniu, te ciecze na talerzu wyglądają podejrzanie, a cebula może być przed chwilą zerwana z drzewa, a wygląda jakby schła sobie przez kilka dni gdzieś w kącie.

Takie mam odczucia, nei chciałem opisywać, jakie mam śmieci. I wiem, że cebule nie rosną na drzewach.
    pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

no cóż, każdy ma swój gust dla ciebie to śmieci, dla wielu jest smakowite danie EOT

Domyślnie

Widzę, że dalej uparcie usiłujesz nie zrozumieć. Nie powiedziałem, że to są śmieci. Powiedziałem, że choć to jedzenie (a nie śmieci), to wygląda na tym zdjęciu mocno nieapetycznie. Nie wiem, czego tu można nei zrozumieć.

Ale skoro dalej jest to dla ciebie niejasne,to rzeczywiście EOT.
    pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Popieram kolegę Pompony, zdjęcie nie dało oczekiwanego efektu. Jednocześnie zdaję sobie sprawę że zrobić taką fotkę idealnie to nie lada wyzwanie.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów