Szukaj
Nieapetyczne. I do tej zeschłej cebuli ta resztka sosu rozsmarowana... Szczytowo nieapetyczne.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
cebula nie jest zaschnięta a sos nie jest z resztek tylko świeżo przygotowany do podania dla klienta![]()
Nie wątpię, ale na zdjęciu wszystko wygląda jak ze śmieci.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
no to wyczepiste masz śmieci skoro takie widoki masz w śmieciach![]()
Zglodnialem....Widać kolego z tego, że pompony nie mają pojęcia o dobrej kuchni...
--------------
D610+ (D70) + N24-120/4 VR + N50/1,8G + N70-200/2,8 VRII + 055XPROB(498 RC2) + SB-600
Nie wiem co to dokładnie znaczy 'wyczepiste', ale widzę, że mnie nie zrozumiałeś. Wyjaśnię: ja staram się nie jeść śmieci, więc ich na talerz nie kładę. Nie mówię tez, że mam takie śmieci. Chciałem przekazać swoje odczucie, że zdjęcie wygląda zupełnie nieapetycznie, np. te resztki sosu wyglądają jakby były wzięte z użytej papierowej tacki w zeszłym tygodniu, te ciecze na talerzu wyglądają podejrzanie, a cebula może być przed chwilą zerwana z drzewa, a wygląda jakby schła sobie przez kilka dni gdzieś w kącie.
Takie mam odczucia, nei chciałem opisywać, jakie mam śmieci. I wiem, że cebule nie rosną na drzewach.
pozdrawiam bombelkowo
no cóż, każdy ma swój gustdla ciebie to śmieci, dla wielu jest smakowite danie
EOT
Widzę, że dalej uparcie usiłujesz nie zrozumieć. Nie powiedziałem, że to są śmieci. Powiedziałem, że choć to jedzenie (a nie śmieci), to wygląda na tym zdjęciu mocno nieapetycznie. Nie wiem, czego tu można nei zrozumieć.
Ale skoro dalej jest to dla ciebie niejasne,to rzeczywiście EOT.
pozdrawiam bombelkowo
Popieram kolegę Pompony, zdjęcie nie dało oczekiwanego efektu. Jednocześnie zdaję sobie sprawę że zrobić taką fotkę idealnie to nie lada wyzwanie.
Skontaktuj się z nami