Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gaa Zobacz posta
    Ja szukałam niedawno czegoś na moją kieszeń i o przyzwoitych parametrach. Body wybrałam 5100 i jest OK.Obiektywy będę dokupować w miarę możliwości. Za nowe body z obiektywem kitowym18-55 zapłaciłam około 1800zł. Bez obiektywu jest 300zł tańszy co oznacza, że masz około 1500zł na obiektyw. Możesz kupić zamiast 18-105 polecaną tu często sigmę chyba 17-50 2,8f .
    Najbardziej brakuje mi w nim uszczelnień, ale takowe są dopiero w aparatach o jedną półkę wyżej.
    Tu jest taka oferta, chociaż ja bym z niej nie skorzystała, ze względu na złe komentarze sprzedawcy.
    http://allegro.pl/nikon-d5100-sigma-...383547249.html
    Osobno wyjdzie taniej.

Domyślnie

Zalecam dużą ostrożność w kupowaniu nowego sprzętu od nieznanych sprzedawców. Najbezpieczniej kupić u autoryzowanego dystrybutora.

P.S. W innym wątku jest OT nt. kwalifikacji zawodowych. Tak sobie myślę, że sprzedawca z zalinkowanej aukcji z pewnością ich nie posiada.
    Oto dwa przykłady komentarzy przez niego zamieszczonych:
    "Tłumaczyłem Panu, Widocznie nic nie dociera do sfrustrowanego pełnego jadu łba."
    "O co chodzi ??? Kupił Pan czytnik ebook ODYS TOUCH dwa miesiące temu.Żadnych uwag nie było.Pomyłka? A może ma Pan Zespół Tourette'a i pisał komentarz w czasie ataku? Sfrustrowany ? Pijany? Co to za kwas z kanciarzem Panie 4 komentarze? Ale gówno..."
    Sony A7II, Sony 35 1.8, Sony Zeiss 55 1.8. N50/1.8D, Było: Zenit ET, H58/2, D90, N18-105VR, D610, S24/1.4, N35/1.8G ED, N85/1.8G, SB-700.

Domyślnie

Patrzcie na ceny na "Ceneo" lub "Skąpiec" . Nie zawsze na Allegro jest taniej.

Domyślnie

Polecam zapoznać się ze szczegółami produktu- często bywa tanio a później okazuje się, że dystrybucja "niepolska"... I nie dotyczy to tylko tych najtańszych ofert. Po prostu najlepiej brać w sprawdzonych miejscach.

Domyślnie

Ten Samyang 85 1.4 bardzo mnie zaciekawil. Jakie sklepy polecacie do zlozenia zamowienia?

Domyślnie

A ja polecę dla hobby portretu epl5 z dwoma kitami. Cena teraz super jest. Do tego juz pod sam portret zuiko 45mm.
    Na pewno da rade tym zestawem zrobic super zdjecie. Matryca tez daje rade. Cenowo wyjdzie całkiem niezle.
    A kity na wycieczki zostaną.
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Glowa Zobacz posta
    Zalecam dużą ostrożność w kupowaniu nowego sprzętu od nieznanych sprzedawców. Najbezpieczniej kupić u autoryzowanego dystrybutora.

P.S. W innym wątku jest OT nt. kwalifikacji zawodowych. Tak sobie myślę, że sprzedawca z zalinkowanej aukcji z pewnością ich nie posiada.
    Oto dwa przykłady komentarzy przez niego zamieszczonych:
    "Tłumaczyłem Panu, Widocznie nic nie dociera do sfrustrowanego pełnego jadu łba."
    "O co chodzi ??? Kupił Pan czytnik ebook ODYS TOUCH dwa miesiące temu.Żadnych uwag nie było.Pomyłka? A może ma Pan Zespół Tourette'a i pisał komentarz w czasie ataku? Sfrustrowany ? Pijany? Co to za kwas z kanciarzem Panie 4 komentarze? Ale gówno..."
    Nie polecałam tego sprzedawcy, dałam tylko przykład zestawu,
    Swój sprzęt kupiłam tu:
    http://www.fotosoft.pl/index.php

Domyślnie

A kupował ktoś tutaj - http://fotozakupy.pl/ ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MattLetharian Zobacz posta
    A kupował ktoś tutaj - http://fotozakupy.pl/ ?
    a sprawdzałeś na www.cyfrowe.pl ?? Ja tam kilka krotnie kupowałem i nie narzekam... nawet chwalę
    Nikon D750 D7500+ML-L3 | N 14-24 2.8G | N 24-70 2.8G | N 70-200 VR II 2.8G |N 17-55 2.8G | N 24-120 4G VR | N60 MICRO 2.8G |N70-300 VR | N10-24 | S 8mm 3.5 EX DG Fisheye | SB-600 | SB-910 | 10xSD ExPRO 95MB/s(32GB) | Genesis Gear GPS-N | DJI PHANTOM 3 ADVANCED |

Domyślnie

Sprawdzalem. Wypowie sie ktos na o fotozakupy? Jakiego sklepu unikac?

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów