Bijcie!!!
Już wiem że dałem d... z bw, dopiero zauważyłem jak wszystkie zdjęcia na raz obejrzałem, w ogóle obróbka to moja słaba strona (ciekawe czy są jakieś mocne) co zresztą widać. Czekam na porządną krytykę.
Szukaj
Bijcie!!!
Już wiem że dałem d... z bw, dopiero zauważyłem jak wszystkie zdjęcia na raz obejrzałem, w ogóle obróbka to moja słaba strona (ciekawe czy są jakieś mocne) co zresztą widać. Czekam na porządną krytykę.
Ostatnio edytowane przez mati7302 ; 13-07-2014 o 10:52
Wszystko można zrobić lepiej...pytanie czy trzebaW Twoim reportażu moim zdaniem nie trzeba. Kadry fajne, obróbka też przyjemna - mi się podoba. Sądzę tylko że dałeś za mało reportażu z USC. Te cztery jednakowe zdjęcia są niepotrzebne. Prezentując reportaż powinieneś dać troszkę więcej przed i po zaślubinach (czy jak to się tam zwie).
Miałem przyjemność zderzyć się w tym roku z reportażem ślubnym i po tym co zmajstrowałem Twoje fotki to majstersztyk. Mi się podoba i młodym też się powinno spodobać.
Kadrom nic nie brakuje. Tylko 1-kę bym sobie odpuścił. Wątpię żeby młody był zadowolony z jego miny na zdjęciu. Obróbka jest ok. Dla mnie 7-ka najlepsza. Młodzi na pewną są zadowoleni. Inaczej tych zdjęć by tu nie było![]()
No i super17 bym jedynie wykadrował, bo z dołu włażą kfiotki no i wyprostował.
Brawo, świetny set. Fajna delikatna obróbka, tam gdzie trzeba dynamiczna. Wszystko dopięte na ostatni guzik.
No ja byłbym zachwycony zdjęciami. Pozdrawiam.
"Nikon"
Dzięki za opinie i czekam na jeszcze, na pewno nie wszystko jest dobrze. Mi się wydaje, że balans jest dobrze ustawiony, ale ja też mam jakiegoś starego samsunga![]()
Ja mam pytanie, czy panu młodemu coś dolega?
Chodzi o pierwszą serię i jego twarz.
Jeżeli tak to nie mam pytań, jeżeli nie to moim zdaniem dość niefortunne złapałeś momenty.
Pozdrawiam Mirek
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Nie dolega, obrączki były za ciasne... Niestety, ale innej miny nie mam, bo nie było. No chyba że...
Skontaktuj się z nami