Kochanimoże polecicie jakieś fajne, czyste, sprawdzone miejsca na kilka dni nocnegów na Helu w Jastarni ewentualnie bliskiej okolicy.
Szukaj
Kochanimoże polecicie jakieś fajne, czyste, sprawdzone miejsca na kilka dni nocnegów na Helu w Jastarni ewentualnie bliskiej okolicy.
jutro jadę na weekend do Wejherowana Hel itp Chałupy będę przejazdem
![]()
oby pogoda nam sprzyjała![]()
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Znajomy był i poleca nocleg w Willa Zatoka
"Jest sztuką widzenie rzeczy niewidzialnych." Jonathan Swift
Ze zdjęć fajnie wygląda ta Willa Zatoka, ale niestety brak wolnych miejsc w stopniu absolutnym![]()
Generalnie bardzo polecam Jastarnię. Obok Ustki to najfajniejsze miejsce imho nad naszym morzem.
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
Wiem, wiej, jeżdżę tam od lat al teraz nieplanowanie wolny weekend mam wiec bym pojechał, ale miejsc w pensjonacie który znam nie ma wolnych.
Tak naprawdę nie musisz na sile się tam pchać, pogoda się popsula. Ja jestem piec dni w Krynicy Morskiej. Cały czas był zar z nieba, ale od dzisiaj kilka dni ma być kiepskich.
To ja polecę Willę Pastelową - od 4 lat tam zamieszkuję.
Ps. Co do pogody to od wczoraj się popsuła. Dziś pada w zasadzie przez cały dzień - i chyba dlatego ludziska zrobili korek od Kuźnic w stronę Władysławowa.
Po 8 dniach wrocilem z Krynicy Morskiej. Generalnie fajnie, poza żarciem, bo to jest tam tragiczne!!! Ale to chyba standard polskiego wybrzeża. Ceny może nie wysokie, ale jakość ...potworze....tragiczna.
stachmuszel - a gdzie miałeś nocleg?
My z rodzinką na początku sierpnia jedziemy do Krynicy M. (już 3 rok będzie) i w sumie nie jest źle.
Ja tam np.: ryb nie lubię i wolę chyba naleśniki z mikrofali
Straszne tłumy na mieście, czasem aż trudno przejść.
W tym roku może na tą "supa-fast" motorówkę pójdę, choć nie wiem, czy nie wiem czy się w kapok zmieszczę![]()
Skontaktuj się z nami