Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Wrocław

Domyślnie Wrocław

Witam wszystkich. W ostatni weekend udało mi się po długiej przerwie wybrać na spacer po Wrocławiu.
    O to kilka zdjęć, które wykonałem, byłbym wdzięczny za opinie .

Domyślnie

Przyjemne kadry, ale jak dla mnie to obróbka przesadzona. Za bardzo mi tu hdr'em pachnie. Tak czy inaczej 3-ka najlepsza.

Domyślnie

Pierwsze co to dziwna kolorystyka, mnie się nie widzi takie cudowanie
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

jestem z wrocka ale takich kolorow to tu nie ma

Domyślnie

Dzięki za opinie . Celowo są nieco przekolorowane, naszła mnie ochota na serię 'kolorowy Wrocław' .

Domyślnie

3 najciekawsza - drzewo ładnie zamknęło kadr, na 6 strasznie spłaszczona perspektywa - brak mi uczucia odległości, bo stałeś jakieś 150-200 metrów od Jasia i Małgosi, a na Twoim kadrze wszystko się zlało w odcinek góra 50 metrów - zbyt duży bałagan, zbyt mocno domknięty obiektyw. 5 też ma potecjał, ale chyba bym zszedł jeszcze niżej z aparatem żeby tory zdominowały bardziej kadr, bo fajnie prowadzą wzrok.

O kolorach już przedmówcy wspomnieli - za cukierkowo - klimat pocztówek z lat 80-tych jakoś mi tu nie leży - za mało kwiatów do takich eksperymentów

P.S. Jeszcze niecałe 3 tygodnie i znów odwiedzę mój rodzinny Wrocek
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

A mi się kolory podobają szczególnie w natłoku wielu innych fot z miast wszelakich
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

a to mój strzał z Wrocławia jako że lubię włóczyć się po nocach. Jakość zeżarł Fejsfcuk, trochę więcej strzałów na moim blogu http://pietrzyk.art.pl/wroclaw-troszke-innym-okiem/

Domyślnie

Trochę pojechałeś z kolorystyką ale z tych mocnych pasteli to 4-ka wpadła mi w oko. Krzywizny na 2-ce niestety psują odbiór całości. Za to pionowa 5-ka jest świetna a rower w dali dodaje jej uroku.

Uprawnienia umieszczania postów