Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Mistrzostwa Swiata FINNMASTERS Sopot 2014

W poprzednim watku bylo troche zdjec z przygotowan. teraz czas na biegi wlasciwe. Pierwsze trzy dni uplynely pod znakiem braku wiatru. Pierwszego dnia wyscigi sie nie odbyly, dopiero 2go i 3go dalo puscic biegi. Zawodnicy startowali w 2 grupach po 120 lodek. Linia startu byla dluuuuuga i wyjatkowo malownicza. Ale o tym moze w innym watku .. Staralem sie w jednym watku zebrac przekroj regat. Mam nadzieje ze sie udalo. Zapraszam do ogladania i komentowania:

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

100x lepsza wrzutka niz pierwsza. Jest akcja, jest woda w powietrzu, nawet wywrotka jest.

Pominalbym 2 bo za duzo smieci, jeden tez przez ta ucieta lodke w tle srednio mi pasuje. Reszta ok. Brakuje mi wiecej szerokich kadrow (jak 10, ktora jest swietna+14) czyli czegos z calymi zaglami bo same ciasne strzaly praktycznie. 6 i 11 - ludzie wypadaja z GO bo focus na dziobie.

Set na + choc znowu pokrecony stosunek bokow (tu na szczescie nie rzuca tak sie w oczy)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Jest akcja, jest woda w powietrzu, nawet wywrotka jest.
    wywrotek bylo kilkadziesiat .. jak sie przyjrzysz to na tym secie masz ich 3
    ogolnie ostatnie dwa dni uplynely pod haslem "wywrotka" - zmienne warunki atmosferyczne, szkwaly i chec zajecia jak najelpszego miejsca bo malo biegow sie odbylo powodowaly ze chlopaki troche brawurowali

Brakuje mi wiecej szerokich kadrow (jak 10, ktora jest swietna+14) czyli czegos z calymi zaglami
    zieeeeeeewwww nuuuuuda Panie wiem wiem .. to sie podoba ... z kazdych regat takich strzalow jest miliardy zawodnicy juz na nie patrzec nie moga a fotograf powstrzymuje sie przez wyrzuceniem do kosza ale jutro czegos poszukam i wrzuce ze startu lub sprzed bojki.
    6 i 11 - ludzie wypadaja z GO bo focus na dziobie.
    w 11 pewnie masz racje ale o 6tke nie musisz sie martwic .. - dwa dni temu robilem z niej powiekszenie 50x70 - nie zauwazylem nieostrosci.
    jesli chodzi o lapanie ostrosci - polecam: stan morza w okolicach 3-4, wiatr 4-5, motorowka dlugosci 5 metrow, zalewana co kawalek fala z calej imprezy mam jakies 10-15% nietrafionych kadrow. uwazam to za niesamowity sukces przy czym zaden sprzet nie ucierpial .. moze poza fotografem ktory dorobil sie kilkudziesieciu porzadnych siniakow oczywiscie nie pisze tego w ramach usprawiedliwienia bo braku ostrosci tam gdize byc musi nic nie usprawiedliwia (mialem pare strzalow ktore bardzo bym chcial by byly ostre ale poszly do kosza niestety) - opisuje jedynie jak wygladaly warunki bojowe

Set na + choc znowu pokrecony stosunek bokow (tu na szczescie nie rzuca tak sie w oczy)
    pan juz da spokoj z tymi bokami i suwmiarke sobie przeznaczy do innych zastosowan :P
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

no o wiele ciekawsze, i akcja i zieeew - podoba mi się

Uprawnienia umieszczania postów