Mam 2 pytania,
1. czy waszym zdaniem ta fota jest szaro-szara czy już high key ?
2. drugie oko jest poza GO, czy to jest dopuszczalne w takim portrecie czy fota nadaje się z tego powodu do kosza?
1.
Szukaj
Mam 2 pytania,
1. czy waszym zdaniem ta fota jest szaro-szara czy już high key ?
2. drugie oko jest poza GO, czy to jest dopuszczalne w takim portrecie czy fota nadaje się z tego powodu do kosza?
1.
Odwiedzin: 171
i nikt nie potrafi odpowiedzieć na tak proste pytania![]()
Nie mają czasu wszyscy siedzą na wątku "Natalia na mokro" , "Natalia nie na mokro" i pojedynek sailor vs kurczak
![]()
Mi sie to drugie oko poza GO nie podoba. Poza tym - przyjemnie się ogląda![]()
niestety Nikoniarzy jak widzę i czytam pochłaniają tematy typu : jaki aparat, jaki obiektyw czyli czym robić zdjęcia a nie jak, szkoda
Nikt nie chce poradzić niedoświadczonemu fotoamatorowi ?![]()
mam aparat
Cóż, zdjęcie dobrze skadrowane, ale płaskie przez to podbicie świateł. Głębia faktycznie powinna być no, głębsza...
Dla kogo robisz zdjęcia? dla siebie i rodziny czy dla nikoniarzy ?:P Jeśli Ci się podoba to chyba to jest najważniejsze prawda?
Ps: mi strasznie to zdjęcie świeci...
D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW
Pewnie że zdjęcia robię dla siebie i chcę aby były zrobione dobrze pod każdym względem (jak każdy), dlatego moje dwa proste (dla zawodowców) pytania na które nie znam odpowiedzi.
Zdjęcie "świeci" - i to jest konkret do zastosowania w przyszłości. Dzięki.
A mnie tutaj oko poza GO nie drażni bardzo.
| D600 | T28-75 | N70-300VR | SY14 | N50/1.8 | N85/1.8 | T135/2.8 | Metz 58 AF-1 | Nissin Di 622 | .....
[email protected]
Skontaktuj się z nami