Zdjecie z kwietnia 2013... jakoś nigdy nie miałem szans się pochwalić. (Czytaj.: Dostać krytykę.)
Szukaj
Zdjecie z kwietnia 2013... jakoś nigdy nie miałem szans się pochwalić. (Czytaj.: Dostać krytykę.)
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
192 odsłony i nic... aż taka tragedia?
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Tutaj jest... podpis
Wiem, każdy spodziewa sie cycków... ot era internetu.
Mi sie podoba mimo tego ze to facet, sam bym sobie taki autoportret jako raper zrobił i na ścianę powiesił, tylko nie mam brody ani czapki
Myślę o tej proporcjonalności cienia na barkach i pod daszkiem, chyba jednak bym tak zostawił dla naturalności tego zdjęcia ale kolor skóry bym poprawił.
Fajnie zaświeciłeś. Podoba mi się.
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Dobra Praca - Klimatyczne światło![]()
Jak nie ma blond okrągłości i do czego się przyczepić, to i nie ma komentarzy ;p za dobre zdjęcie dałeś
Podoba mi się pomysł, wykonanie i mina jegomościa.
Ciekaw jestem ile w tym zdjęciu jest photoshopa... Cień pod oczami jest naturalny czy to już kwestia obróbki?
B jak Boro. Chyba chciałbym zobaczyć trochę więcej oczu. Lub mniej.
Pursue happiness with diligence
Skontaktuj się z nami