Close

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 119

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marek2004 Zobacz posta
    Jestem zdania (podobnie jak Marcin), że 4 fotografów na jedną modelkę to już tłok. Nie wspomnę o 6 - 7 jak piszesz wyżej...
    Jeżeli będzie opcja wyboru i zdecyduje jechać, to chętnie dołożę do mniejszej ilości fotografujących jedna modelkę.
    Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Wiem, że jeszcze parę osób tak napisze. Ale innym będzie za drogo.
    Może powinienem organizować kilka mniejszych plenerów w różnych przedziałach cenowych. Do zastanowienia, ale to opcje na przyszły sezon.
    Ten plener - 6 fotografów na modelkę.
    Jest proste rozwiązanie. Ustalić cenę nie od fotografa, tylko od grupy. Jeśli liczyłeś 305 dla grupy sześcioosobowej, to w grupie czteroosobowej trzeba zapłacić po 458 zł. Komplikuje to liczenie chętnych, więc możesz przyjmować wpłaty tylko od kompletnych czwórek (a jak Tadziu zechce, to sobie zrobi grupę jednoosobową )
    Z6III + N 17-28/2.8, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8, N 24-200, T 70-300Z, V 20/2.8, N 40/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

Zapisz mnie Jacku, ale ja jak zwykle nie wiem co się wydarzy ze 3 miesiące.
    Jak będę miał w pracy wolene to jadę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eSPARROW Zobacz posta
    elvis, z Włocławka do Ciechocinka to i z kokluszem się podciągniesz
    w razie czego to zostane w jakimś sanatorium, tyko strach, poniewaz kuracjuszki będą sie dobierać
    D610, T17-35, 28/35/50/85, N70-210, SB800, zbieram resztę

Domyślnie

Jacku dopisz także i mnie do listy.

pozdrawiam Leszek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOP67 Zobacz posta
    Jest proste rozwiązanie. Ustalić cenę nie od fotografa, tylko od grupy. Jeśli liczyłeś 305 dla grupy sześcioosobowej, to w grupie czteroosobowej trzeba zapłacić po 458 zł. Komplikuje to liczenie chętnych, więc możesz przyjmować wpłaty tylko od kompletnych czwórek
    O tym nie pomyślałem. Hm, zawsze chciałem równo, ale z drugiej strony wiem, że nie będę organizował wiosną czy jesienią po 2 rodzaje plenerów. Przekalkuluje (a co ważniejsze przemyślę, czy tak wypada) i może tak zrobię jak piszesz już teraz.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad, Leica, Pentax, Rolleiflex, FKD Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze i około 30 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elvis185 Zobacz posta
    w razie czego to zostane w jakimś sanatorium, tyko strach, poniewaz kuracjuszki będą sie dobierać
    Taki z Ciebie Maxi Kaz?...

Cytat Zamieszczone przez TOP67 Zobacz posta
    Jest proste rozwiązanie. Ustalić cenę nie od fotografa, tylko od grupy. Jeśli liczyłeś 305 dla grupy sześcioosobowej, to w grupie czteroosobowej trzeba zapłacić po 458 zł. Komplikuje to liczenie chętnych, więc możesz przyjmować wpłaty tylko od kompletnych czwórek (a jak Tadziu zechce, to sobie zrobi grupę jednoosobową )
    Szykuje się ciekawe zgrupowanie... Poproszę do czwórki (pewnie jak wszyscy, ostatecznie
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 18-07-2014 o 01:42

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

4...6...a ja poproszę 200g gorzkiej żołądkowej miętowej

Domyślnie

Jacku, dopisz i mnie do listy chętnych chociaż i ja nie wiem jak to będzie w pracy na początku września.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Wiem, że jeszcze parę osób tak napisze. Ale innym będzie za drogo.
    Może powinienem organizować kilka mniejszych plenerów w różnych przedziałach cenowych. Do zastanowienia, ale to opcje na przyszły sezon.
    Ten plener - 6 fotografów na modelkę.
    Jacku, Ja bym się pisał na podobny event przy 2-4 fotografach na modelkę.

Domyślnie

Widzę, że moja grupa w komplecie. Znaczy trzeba jechać. No i widzę moją grupę jako 4-osobową.

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów