Dostaniesz promocyjna cene na kolejny przecinek jakby coA teraz koniec OT.
Szukaj
Dostaniesz promocyjna cene na kolejny przecinek jakby coA teraz koniec OT.
To nie pozostaje nic innego jak zwrot aparatu i kupno nowej sztuki, najlepiej z dystrybucji europejskiej (najbezpieczniej dla Ciebie).
PS. Nie ma czego zazdroscic...
Tak też chcę zrobić. Napisałem do sprzedawcy, tylko nie wiem co zrobi, bo piszą o "nieotwieranych" opakowaniach, a ja ośmieliłem się włączyć i próbowałem coś ustawiać.
Klasyczny przypadek określenia, że tanie mięso to psy jedzą......
Chciałem tanio i z "gwarancją" to mam, tyle że bez języka![]()
Z tymi nieotwartymi opakowania, to nie jest tak do końca. Możesz śmiało otworzyć paczkę i zobaczyć czy wszystko działa. Chodź sprzedawca na pewno będzie się upierał na swoim.
Nie dotyczy to urządzeń kupionych podczas licytacji.
Kupiłem na ebayu w UK jako nasze "kup teraz". Mam nadzieję na pozytywne załatwienie sprawy.
I jeszcze jedno pytanie:
Wiadomo jak chiński to tylko angielski, a jak inne? Jak jest multi językowy to jest język polski ZAWSZE, czy też są rózne rodzaje softu, w zależności od rynku przeznaczenia?
Ktoś wcześniej pisał, że nawet Nikony z Tajlandii mają j.polski.... tylko czy to jest regułą?
zadałem pytanie innemu sprzedawcy, twierdzi że jest "multilanguage" i roczna gwaracja Nikon "international"
Posiadam jedno body przeznaczone na angielski rynek i jedno na polski- oba posiadają wiele języków, w tym polski.
Dziękuję i jednocześnie proszę o więcej potwierdzonych przypadków![]()
Wydaje mi się, że to nie tyle kwestia dystrybucji na konkretny kraj, co na konkretny kontynent. Prawdopodobnie wszystkie modele na europejski rynek powinny mieć język polski. Jeśli się mylę, to proszę o sprostowanie.
Skontaktuj się z nami