Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Domyślnie Stara książeczka oszczędnościowa PKO

Witam
    Wczoraj przy porządkach tata znalazł starą książeczkę z 1987 mojej mamy. Ostatni kapitał to 442 zł. Ktoś się orientuje czy przez te lata nazbierały się jakieś grube miliony?
    Żartuję. Z ciekawości chciałbym wiedzieć ile po denominacji mogło się nazbierać - może nawet złotówka będzie
    D70 + N18-105VR + N35/1.8G + SB-600
    Helios 44M-7/2 + Jupiter 135/3.5

Domyślnie

" może nawet złotówka będzie" pewnie masz racie to złodziejski system

Domyślnie

odetnij 4 zera (bo chyba tyle denominacja odcinała od wałęsowych milionów) od wpłaconej kwoty i tyle powinni wypłacić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KolczastyNorman Zobacz posta
    odetnij 4 zera (bo chyba tyle denominacja odcinała od wałęsowych milionów) od wpłaconej kwoty i tyle powinni wypłacić
    otóż nie
    jeszcze oprocentowanie rośnie z tego
    D70 + N18-105VR + N35/1.8G + SB-600
    Helios 44M-7/2 + Jupiter 135/3.5

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Taaaaa, jeszcze dostaniesz wezwanie do us by zapłaić podatek od wzbogacenia sie, nałożą 75% dodatkowy od ukrywania dochodów

Domyślnie

hehe no właśnie lepiej się nie przyznawaj że coś takiego posiadasz bo ci dowalą albo podatek albo koszty prowadzenia a raczej podtrzymywania rachunku lub reanimacje rachunku wiesz koszty szukana rachunków w archiwum hehe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zolton Zobacz posta
    Ostatni kapitał to 442 zł.
    W tamtym okresie ta kwota odpowiadała obecnym 442 złotym (plus/minus)
    red light, dark room...

Domyślnie

Pewnie, że idź zobaczyć.
    Wprawdzie z tego co pamiętam z 10 lat temu był ostatni termin na likwidację książeczek (swoją likwidowałem) ale nie mogę znaleźć nic o tym w internecie, więc może źle pamiętam...

Sprawdzić warto!
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zolton Zobacz posta
    otóż nie
    jeszcze oprocentowanie rośnie z tego
    No milionerem zostaniesz z samych tylko procentów
    Nie zdziwiłbym się jak każą ci dopłacić
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Rozmowny
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Nie słuchaj "pouczających ciekawych podpowiedzi". zgłoś się do PKO, niech ci przeliczą stan na książeczce. Nie daj się jednak zbyć, jakimiś sugerowanymi problemami w PKO. Przeliczenie nic Cię nie kosztuje. Raz na jakiś okres czasu muszą zrobić to bezpłatnie. Do tego jest jeszcze premia. Wniosek o wyliczenie musi złożyć właściciel książeczki. Miałem podobną sytuację kilka niesięcy temu. Sam się zdziwiłem pozytywnie naliczoną sumą wraz z premią. Podadzą ci zarazem na co możesz to przeznaczyć.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów