Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 59

Wątek: Egzorcyzmy

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ciekawe czy w efekcie końcowym - grafik, klient czy kto tam jeszcze miał okazje majdrować przy tym zdjęciu, nie oparł się pokusie podkręcania zdjęcia? Jest szansa na jakiś link jak wygląda Twój materiał po wszystkich przekształceniach, tak jak ukaże się w druku?
    Bardzo dobry pomysł na przedstawienie tytułowego tematu. Wszelkie banalne pomysły inscenizacyjne upodobniły by ten plakat do amerykańskiej bezrefleksyjnej kiepścizny rodem z plakatów do filmów klasy B i niżej. To zamierzone niedopasowanie dodaje zdjęciu dodatkowego kopa. Burząc wyorany w mózgu schemat zaskakuje i każe MYSLEĆ, a nie łykać co podano bez zastanowienia.
    Odkąd wspomniano o palcach nie dają mi spokoju, Przyjmuję, ze to szatańska interwencja
    myślę co piszę

Domyślnie

nie wiem, jak ja czytałem, ale umknęło mi, ze to autor filmu, cofam więc uwagę o czytaniu gazety
    mogłeś czytelniej opisać kontekst w pierwszym poście - tak, czy inaczej ciekawe zdjęcie i się podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jai pur Zobacz posta
    nie wiem, jak ja czytałem, ale umknęło mi, ze to autor filmu, cofam więc uwagę o czytaniu gazety
    mogłeś czytelniej opisać kontekst w pierwszym poście - tak, czy inaczej ciekawe zdjęcie i się podoba
    Dlatego wspomniałem właśnie że może niejasno to napisałem.
    Tak czy inaczej - mnie nauczono że realizuje się ustalony pomysł.

Cytat Zamieszczone przez kurczeblade Zobacz posta
    Wystarczy wrzucić fote w większej rozdzielczości pod linkiem, chętnie zobaczę
    Po co ?
    Przecież tobie wystarczy 850px ?

Myślę że temat jest zakończony. Swój profesjonalizm i doświadczenie udowodniłeś.
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 01-07-2014 o 10:38 Powód: łączenie postów

Domyślnie

Nie mam wersji okładkowej

W tym jest cały problem. Mi także w pierwszej chwili przyszły do głowy obrazy związane z inscenizacją.
    Jak ktoś oglądał LOST SOULS Janusza Kamińskiego - to będzie wiedział w jakie klimaty chciałem pójść.
    Potem okazało sie że jednak założenie jest inne... i chyba dobrze (pomijając moją chęć kreacji)
    Sam film jest zapisem rozmów i wspomnień/doświadczeń podczas egzorcyzmów - od strony osób wierzących.
    Tutaj ogień układający się w taka"diabelską postać" był głównym atutem i tyle.
    PAluchów kurde nikt nie zauważył - pewnie można by wyciąć je z innej foty

Domyślnie

Nie przejmuj się paluchami, najwyżej fota trafi do sieci jako kolejna wpadka photoshopowa
    Na trzeźwo podoba mi się w zdjęciu o wiele więcej niż tylko kolory. Wczoraj diabełka nie widziałem

Domyślnie

Poprosiłem Cie o zdjęcie w większej rozdzielczości i automatycznie rzucasz hasłem "temat zakończony" zdaje sobie sprawę że często zdjęcia w małych rozmiarach nie pokazują swoich walorów, dlatego często też zostawiam link ze zdjęciami o wysokiej rozdzielczości (ciężko stwierdzić że mi wystarcza 850skoro dodaje większe foty). Co ma wspólnego hasło "mój profesjonalizm i doświadczenie" z prośbą pokazania fotki w lepszej wersji - skoro sam uznałeś że ta wersja może być gorzej odebrana przez odbiorców, to pewnie masz lepszą jakość ?
    Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 29-06-2014 o 11:29

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurczeblade Zobacz posta
    Poprosiłem Cie o zdjęcie w większej rozdzielczości i automatycznie rzucasz hasłem "temat zakończony" zdaje sobie sprawę że często zdjęcia w małych rozmiarach nie pokazują swoich walorów, dlatego często też zostawiam link ze zdjęciami o wysokiej rozdzielczości. Co ma wspólnego hasło "mój profesjonalizm i doświadczenie" z prośbą pokazania fotki w lepszej wersji ?
    No chyba to, że bez dużej wersji oceniłeś, że zdjęcie jest "kalkulatorowej" jakości, a teraz piszesz, że bez dużej wersji cięzko ocenić. Gdzie logika?

Domyślnie

Ten szary blok jest slabym tlem dla egzorcysty.

Domyślnie

Nie stary.... profesjonalizm pokazałeś wydając opinię o jakości obrazka na podstawie obrazka który ma 850px

Domyślnie

no więc "stary" teraz pokaż zdjęcie w dużej rozdzielczości - co Ci szkodzi ?

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów