Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Goodwood FOS - Track Action

Witajcie!

Tym razem 10 fotek z akcji na torze. Shao będzie pewnie marudził na obróbkę, ale mi się taka jakoś najbardziej podoba przy pojazdach, które występują w rolach głównych

Zapraszam

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Pozdrawiam,
    SerU
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dawaj Koenigsegga One:1, a nie jakies pazdzierze co stoja w miejscu jak wcisniesz gaz

Domyślnie

Akurat One:1 mam tylko jak stoi... Niestety nie można być wszędzie w tym samym czasie - mi się akurat zachciało Porsche Experience, jak go na tor wpuścili.

Poza tym np. to Audi 90 to żaden paździerz - 700KM i powoził go zwycięzca tegorocznego LeMans, który jak z niego wysiadł, to był w szoku

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Wciagam to Audi swoim Polo 1.0 50KM na wstecznym z zaciagnietym recznym

Wrzucaj wiecej bo zapowiada sie niezle. I oczywiscie, ze bede marudzil na obrobke bo troche za mocna tu i tam ale lepsza niz ta pomarancz co ostatnio sypales

Domyślnie

OK - dorzucam jeszcze parę kadrów

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Domyślnie

O już są foty z goodwooda hehe, zasypuj, zatkaj serwer, obserwuję, oceny później
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Heh Domyślam się Paweł na co czekasz... Ale tak właściwie, to Ty się nie domyślasz, co Cię jeszcze czeka

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dawaj zdjecia, a nie marudzisz Masz cos z wypadku Truslove?

Albo cos z innych kraszy?

Domyślnie

Powiem tak: festiwal trwał 4 dni, ja tam byłem tylko dwa. Tor ma prawie 2 km długości, ja biegałem pomiędzy czterema lokalizacjami żeby foty nie były nudne i do tego obleciałem całą częśc wystawową. Nie dałem rady być wszędzie i m.in. bardzo żałuję, że nie dotarłem do forrest rally stage - tam też się działo i to nie mało To jest ogroooomna impreza, na której cały czas się coś dzieje i to w różnych miejscach. W przyszłym roku jadę tam znów na 100% - nie ma innej opcji Wejściówki wcale nie są drogie - na 2 dni kosztowało mnie to w przeliczeniu jakieś 500PLN, z czego bilet na czwartek to 200 PLN, ale na torze są tylko cywilne samochody i nikt się nie ściga z czasem Najwięcej się dzieje w sobotę, ale tylko na ten dzień bilet to 700PLN i do tego walka z ogromnym tłumem ludzi.

Jak ktoś planuje wyjazd, to bilety powinny być dostępne do maja (potem mogą być wyprzedane), ale noclegi to już problem i je najlepiej rezerwować w... styczniu, albo szykować się na nocleg w samochodzie, ewentualnie na jakimś polu namiotowym

Dużo więcej fotek z imprezy na moim profilu FB: LINK do galerii. Materiał ogromny i jeszcze przez jakiś czas będę dodawał tam zdjęcia

Domyślnie

Niestety, bilety są drogie.
    Byłem w niedzielę, okazyjnie kupując bilet od znajomego znajomego.
    Trudno zdecydować się na miejscówkę, w ogólności bele słomy przesłaniają pojazdy i trudno znaleźć miejsce zdatne do ujęć z bliskiej odległości.
    Mam jednak trochę materiału ustrzelonego z daleka, znając jednak krytyczne podejście Nikoniarzy pozostawię w szufladzie.

@shaolin - FOS jest dla fanów motoryzacji, nie dla PRO-fanów.
    Kilkudziesięcioletnich "paździerzy", jak je nazywasz, w świetnym stanie, spotyka się na codzień w Anglii mnóstwo, w normalnym ruchu ulicznym. Nikt się z nimi nie sciga, wszyscy (no, może z wyjątkiem gastarbeiterów) podziwiają.
    Ostatnio edytowane przez MilekS ; 09-07-2014 o 01:19
    Nikon D600, D7100,
    Nikkory: 28-80, 50 F:1.8D, 18-55 F:3.5-5.6 G II ED (DX), 80-200 F:2.8, Sigma 170-500 F:5-6.3D, Sigma 14 F:2.8 fish eye, Sigma 70-200 F:2.8 APO DG HSM, Tamron SP 10-24 F:3.5-4.5 DX, kilka zacnych manualnych stałek.

Uprawnienia umieszczania postów