Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: laptop

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie laptop

Koledzy , proszę o pomoc w wyborze laptopa do obrobki zdjec max do 6 tys - koniecznie laptop - czy firma apple sie sprawdzi , jesli tak to jaki model ,
    Dziękuję za pomoc
    Nikon D7100 + D90 + N17-55 mm f/2.8 + N 18-200VR II + N 50 1,8 + Sb800

Domyślnie

Apple? A jakie to ma znaczenie?
    Ty popatrz raczej na matrycę. Na byle czym fotek nie można obrabiać, bo później wydruki będą wyglądać nijak względem tego, co ty widziałeś na ekranie.
    Ja czasem wywołuję na laptopie, któy sprawdziłem, że fotki są akceptowalne, ale nie polecam.

Przy okazji - od komputerów jest inny dział forum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pioter m Zobacz posta
    Apple? A jakie to ma znaczenie?
    Ty popatrz raczej na matrycę. Na byle czym fotek nie można obrabiać, bo później wydruki będą wyglądać nijak względem tego, co ty widziałeś na ekranie.
    Ja czasem wywołuję na laptopie, któy sprawdziłem, że fotki są akceptowalne, ale nie polecam.

Przy okazji - od komputerów jest inny dział forum.
    Po to napisalem post aby ktos pomogl w wyborze , twoja odp w niczum nie pomaga
    Nikon D7100 + D90 + N17-55 mm f/2.8 + N 18-200VR II + N 50 1,8 + Sb800

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaceks1 Zobacz posta
    Koledzy , proszę o pomoc w wyborze laptopa do obrobki zdjec max do 6 tys - koniecznie laptop - czy firma apple sie sprawdzi , jesli tak to jaki model ,
    Dziękuję za pomoc
    Powtórzę, jako że być może nie miałeś dość sił do przebrnięcia przez zasoby forum, że ekran żadnego laptopa nie nadaje się do wywoływania negatywów cyfrowych.

Jeżeli to nie jest dla wszystkich oczywiste, to widać, że nawet to forum, nie tylko wszystko dookoła, zwyczajnie potwornieje.

Kup mocny laptop z byle jakim ekranem, powiedzmy za 3k i do tego całkiem zgrabny monitor za ok. 3k, np. eizo sx2262 i będziesz miał sprzęt semi profesjonalny.
    Medice, cura te ipsum.

Uprawnienia umieszczania postów