Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Martyna

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Bo dla ciebie to zdjęcie przedstawia twoje dziecko. I ty w tym zdjęciu jesteś zakochany.
    Dla mnie to tylko dziecko. Zdjęcie bez pomysłu. Zbliżenie i uśmiech. Aaa jeszcze bajer - biało czarne.

Nikt w Twoim mieszkaniu nie mówił ze jest źle zdjęcie bo wiedzieli że to Twoje dziecko i nie chcieli robić przykrości. Chyba ze się nie znają na zdjęciach.
    I na bank nikt z forum nie był u Ciebie w domu
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

sokolnik ma całkowitą rację. To dla Ciebie jest przecież skarb największy na świecie.
    My piszemy o zdjęciu - nie o fotografie, czy modelu. A Ty... uparłeś się krzywdę dziecku zrobić
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Jak znam życie to zdjęcie zrobione w minutę obronione w następną minutę i szybko na forum, z autopsji wiem że zdjęcie własnego dziecka musi "ostygnąć" chociaż i to może być za mało jak to nasze dziecko.
    Nie bierz tego wszystkiego tak mocno do bani. Rób zdjęcia i ciesz się nimi, kombinuj eksperymentuj a z czasem zobaczysz fajne efekty.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    Aparat

Oszczędny w słowach Awatar sedrox
    Miasto
    Wielkopolska

Domyślnie

Krytyka jest uzasadniona. Sam kiedyś popełniłem podobną fotkę i wstawiłem ją na forum, co z perspektywy czasu uważam za błąd.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów