Szukaj
Dlaczego kwadrat i dlaczego tak przycięty?
D5100, N10-24, N18-105, N35, S17-50, T70-300, 44M-4, Metz 50
Jest do bani. Kadrowanie za ciasne, dziecko nie ma uszu. BW szaro-szare. Do kosza niestety.
D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
http://500px.com/arekkruszka
FB MM
Teraz znacznie fajniej. Tylko ciasno bardzo nadal.
Pozdrawiam!
J
To tak działa właśnie,że iluś tam osobom się podoba a innym nie.
Mam to zdęcie na ścianie w a4.Wiele osób je widziało i nikt nie powiedział ,że jest do bani...może dlatego ,że nikt z nich nie ma konta na tym forum.
Nie bronię się bo owszem jestem słabuitki ale nie posłucham się i nie dam go do kosza.
Znaczna tu część lubi zdjęcia ustawione z bzdurną mimiką i udawanym szczęściem.
Kiedyś gdzieś czytałem,że warto w zdjęciu pokać coś ulotnego a tu moment prosto z serca dziecka ale to może moje subiektywne odczucie jako ojca.
D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52
Po co pytasz w takim razie?
Jak widzę sam wiesz lepiej jak powinno być zrobione zdjęcie malucha, nie pytaj i idź dalej własną drogą a może za kilka lat tu wrócisz i powalisz wszystkich na kolana.
Teraz jest źle.
Wypijmy za blendy...
Dokładnie, po prostu jest źle. Jeżeli wiesz że zdjęcie nadaje się tylko pod lincz to po co je wstawiasz? Tylko po to żeby zaraz zaprzeczyć samemu sobie twierdząc że coś w tym jednak jest i krytyka jest nieuzasadniona?
Dodam jeszcze że wyciągając aparat z szafy na chwilę można zrobić lepsze albumowe zdjęcie.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Aparat
Dalsza polemizacja nie ma jajmniejszego sensu.
Szkoda tylko,że niby każdy taki mądry a nikt nie napisze czegoś sensowniejszego niż "bania" i "kosz".
D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52
Skontaktuj się z nami