Popieram przedmówców- wersja B&W w przypadku nieco wątpliwego balansu bieli - to może być to !
pzdr Nix
Szukaj
Popieram przedmówców- wersja B&W w przypadku nieco wątpliwego balansu bieli - to może być to !
pzdr Nix
D3300+Tamron 17-50/2.8 VC, D60+Tamron 17-50/2.8 VC, D70+Nikkor 50/1,4D, Nikon SB-800, Metz 48AF
D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
http://500px.com/arekkruszka
FB MM
No i jak dla mnie- barzo, ale to bardzo fajny portret!
D3300+Tamron 17-50/2.8 VC, D60+Tamron 17-50/2.8 VC, D70+Nikkor 50/1,4D, Nikon SB-800, Metz 48AF
rozowa wersja (foto nr 1) moim zdaniem najlepsza- pink to kolor dziewczynek- ladna kobieta zawsze dobrze wyglada a z pink wyglada dobrze i slodko. kolory na zdjeciu (wzor na sukience, bizuteria) ladnie dobrane. pozostale wersje (dla mnie) bez wyrazu. softbox ladnie trzymany.
Ostatnio edytowane przez sufenta ; 25-06-2014 o 19:39
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
choc jak tak siade i pomysle, to chyba troche bardziej magenta niz pink... ale dama ladna w magenta takzep.s. troche za duzo tej magenty
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
To BW mnie nie ujęło. Ja bym popracował nad "2" na maskach, żeby zmniejszyć zafarb w cieniach. trochę należałoby też poprawić kadrowanie i wygładzić szyję pod łukiem żuchwy (za dużo zmarszczek). Coś chyba jest też nie tak z głębią ostrości, bo wisior wyszedł nieostry, a stanowi niezbędny element kompozycji -- powinien świecić tak samo jak kolczyki. Niestety, żeby uzyskać ideał musiałbyś poświęcić więcej czasu, a przecież ksiądz i młodzi nie mogli czekać
Ogólnie, znakomity model, ciekawa kolorystyka, chyba warto namówić małżonkę na większą sesję.
1 bardzo mi się podoba, piękna kobieta. Strzelone 85 na f/2.5?
Jest bardzo przyjemnie . Kolor może jest przesadzony (1) ale mi bardzo taki klimat odpowiada (2)
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
Skontaktuj się z nami