jak juz wczesniej pisalem o dziwnych zdjeciach z D1, okazalo sie ze trzeba go rozruszc i jest ok(przed kazdym fotografowaniem).
co do spostrzezen:
-wizjer jest mega wypaśny d70tki i d200 moze sobie podarowac... teraz widze na mojej kochanej 50 1,4 czy mam dobrze zlapany blysk w oku robiac z reki. pozatym widze dokladnie co bedzie na zdjeciu-chocby dla tego warto go miec
-AF jak wyzej! biorac pod uwage ze wszystkie obiektywy mam na srube i to naprawde wymiata-zauwazylem jak niekture obiektywy ostrza dopiero w tym aparacie i wszystko co nie jest nikon to kiszka..
-budowa niesamowicie pancerna!
- iso do 6400 w 99r/co oni do tej pory robili...?/ co ciekawe<wow> i da sie fajnie odszumic 3200 bardzo fajne
- pionowy uchwyt to jest to co tygryski lubia najbardziej
-co do matrycy 2,7Mpix mogla by byc wieksza ale zdjecia drukuje na plotku 60x90 i jest ok
- zapis zdjec 4,5/s maxio szybko<zadne kombinacje ze 3na sekunde ale nie zawsze...> w buforek 21 jpg, zdjecia nocne -na 30sek odrazu sie wyswietla nie to co w 70 i 200 czekasz i czekasz..
-raw 2,7Mpix
wady kiedy indziej
napewno wart swojej kasy ale cza sie zaprzyjaznic z PS'em albo miec dobre znajome labolatorium...
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami