Close

Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 95

Wątek: Wordpress

Domyślnie

Nie wiem co ten pasek laduje, polityka pryw. - zbedne.

Imprezy klubowe chyba dzialaja, na respie menu nachodzi na galerie ale da sie kliknac.

Nieruchomosci, menu wiadomo. Przy qhd trzyma sie kupy.

Alternatywnie? Zrob strone glowna i galeria na 100% (osobno), czyli zalozmy 4 zdjecia na caly ekran na jeden rzad. Na cholere mam spedzac wiekszosc czasu na ogladaniu sliderkow, ktorych sie nie oglada?
    Kazdej stronie foto polecam 100% i odpowiednia ilosc kolumn. Lepiej widac zdjecia na fhd+, a jak juz ktores zaciekawi, mozna powiekszyc, choc niewiele to wtedy wnosi

PS: nawet zgodnie z foto-sztuka prawa kolumna ze zdjeciami jest poza regionem uwagi i faktycznie irytuje
    PS2: chyba kazda podstrona ma inna galerie/inny skrypt obslugi - ujednolicic
    ps3: Do prawidłowego wyświetlania strony zalecam przeglądarkę Mozilla Firefox - firefox to smiec, ma dzialac na chromie, czyli operze i potencjalnie na edge, ff umarl.
    Ostatnio edytowane przez bomkallo ; 05-08-2020 o 23:21

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bomkallo Zobacz posta
    Nie wiem co ten pasek laduje, polityka pryw. - zbedne.

Imprezy klubowe chyba dzialaja, na respie menu nachodzi na galerie ale da sie kliknac.

Nieruchomosci, menu wiadomo. Przy qhd trzyma sie kupy.

Alternatywnie? Zrob strone glowna i galeria na 100% (osobno), czyli zalozmy 4 zdjecia na caly ekran na jeden rzad. Na cholere mam spedzac wiekszosc czasu na ogladaniu sliderkow, ktorych sie nie oglada?
    Kazdej stronie foto polecam 100% i odpowiednia ilosc kolumn. Lepiej widac zdjecia na fhd+, a jak juz ktores zaciekawi, mozna powiekszyc, choc niewiele to wtedy wnosi

PS: nawet zgodnie z foto-sztuka prawa kolumna ze zdjeciami jest poza regionem uwagi i faktycznie irytuje
    Połowy nie qmam, można po polsku ?
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Chyba musisz wskazac palcem, czego nie rozumiesz:P

ps ps: tryb mobilny, menu niedostosowane do telefonu -> brak mozliosci rozwijania menu
    Ostatnio edytowane przez bomkallo ; 05-08-2020 o 23:24

Domyślnie

Chyba musisz wskazac palcem, czego nie rozumiesz:P

ps ps: tryb mobilny, menu niedostosowane do telefonu -> brak mozliosci rozwijania menu
    Tak... Ja to robię tak że przytrzymuje palcem menu wyskakuje błąd ale jednocześnie rozwija się menu, i nie chowa po kliknięciu powiadomienia o błędzie
    Sposobem trzeba ha

Domyślnie

Musisz wrzucic responsywne menu i dostylowac do aktualnego (wymienic). Wskazuje na respa bo od moze 1-2 lat stalo sie to silnym standardem, przy aktualnej nawigacji ciezko bedzie przeskoczyc do drugiego poziomu rozwiniecia. (przy zalozeniu, ze ktos szuka w telefonie ) O tyle dobrze, ze calosc jest elastyczna. Chyba tylko nawigacja kuleje i te dziwne ladowarki sliderow + bezsensowna stopka z FF.

Domyślnie

Musisz wrzucic responsywne menu i dostylowac do aktualnego (wymienic). Wskazuje na respa bo od moze 1-2 lat stalo sie to silnym standardem, przy aktualnej nawigacji ciezko bedzie przeskoczyc do drugiego poziomu rozwiniecia. (przy zalozeniu, ze ktos szuka w telefonie ) O tyle dobrze, ze calosc jest elastyczna. Chyba tylko nawigacja kuleje i te dziwne ladowarki sliderow + bezsensowna stopka z FF.
    A jak podmienić menu na responsywne?

Domyślnie

Niestety nie znam WP, bo jest nieudolny - ale wszystko dziala podobnie. Doinstalowac wtyczke, dostylowac, wylaczyc stara, wlaczyc nowa

Domyślnie

Niestety nie znam WP, bo jest nieudolny - ale wszystko dziala podobnie. Doinstalowac wtyczke, dostylowac, wylaczyc stara, wlaczyc nowa
    Ja używam menu wbudowanego w szablon. Faktycznie na telefonie słabo wygląda obsługa i wygląd strony, galeria nachodzi na menu. No ale co się dziwić

Boję się instalować wtyczki od menu bo już całkowicie czuje strona się rozjedzie

Teraz najważniejsze zaktualizować galerie i poprawić ich wygląd tak jak te 2 podstrony.

Domyślnie

Chcesz sokolnik to mam znajomego co ci może to wszystko porobić. Wrzucić nową stronę poprzenosić treści oraz poprawić wydajność itd.
    Jak masz stary szablon który słabo się wyświetla na smartphonie to nie za wiele zdziałasz.
    Chcesz to dam ci namiary pogadaj i zobaczysz ile ci zawoła.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 90s Zobacz posta
    Chcesz sokolnik to mam znajomego co ci może to wszystko porobić. Wrzucić nową stronę poprzenosić treści oraz poprawić wydajność itd.
    Jak masz stary szablon który słabo się wyświetla na smartphonie to nie za wiele zdziałasz.
    Chcesz to dam ci namiary pogadaj i zobaczysz ile ci zawoła.
    Nie mam funduszy obecnie na takie sprawy, szafę kupuje

Przynajmniej jakąś robotę będę miał na zimę poprawa galerii, menu, całej strony
    Ostatnio edytowane przez sokolnik ; 06-08-2020 o 13:08

Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów