Close

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 95

Wątek: Wordpress

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 90s Zobacz posta
    Robiłeś aktualizacje?
    Tak robiłem aktualizacje ale nie powiodła się

Napisałem do pomocy technicznej i już naprawili coś tam się poprzestawiało przez aktualizacje WP.

Na tel widzę że już działa moja strona www także alarm odwołany. Miałem stara wersję WP, nie logowałem się na stronę ponad rok...
    Tak naprawdę chce zmienić cały szablon, zmienić galerie itp.

Oby teraz Kokpit WP działał, jutro sprawdzę.

Ktoś poleca jakąś stronę z szablonami WP dla fotografów... Kiedyś przeglądałem te szablony, one są bardzo rozbudowane a ja nie chce takiej rozbudowanej strony... Da radę jakoś zmodyfikować wybrany przeze mnie szablon?
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Też miałem takie sytuacje z aktualizacjami.
    Co do szablonów to ja korzystam z
    https://elements.envato.com/web-templates
    Mają też swoją wtyczkę która aktualizuje i powiadamia że są jakieś poprawki.
    Jak szukasz też czegoś małego i prostego to możesz zrobić to sam z darmowego szablonu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 90s Zobacz posta
    Też miałem takie sytuacje z aktualizacjami.
    Co do szablonów to ja korzystam z
    https://elements.envato.com/web-templates
    Mają też swoją wtyczkę która aktualizuje i powiadamia że są jakieś poprawki.
    Jak szukasz też czegoś małego i prostego to możesz zrobić to sam z darmowego szablonu.
    znam tą stronę... Ogólnie spoko. Kiedyś kupiłem chyba tu swój motyw. Tylko mówię, motywy są bardzo rozbudowane... a jeśli chodzi o robienie samemu motywu to całkowicie się na tym nie znam iiii nie mam czasu... Znajdę może jakiś prosty Szablon i zacznę go "wypełniać" swoimi zdjęciami... to też zajmuje wiele czasu chyba najwięcej
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Podepnę się.
    Czy ktoś chce zarobić i
    1. Zrobić od nowa stronę www na WP (kilka zakładek).
    2. Odratować moją stronę WP na drugiej domenie. Był wirus, ktoś poczyścił i jest ok, ale .. poznikały zdjęcia. Połowicznie. Bo w menu są galerie, na ftp są pliki, ale do galerii się nie ładują.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 14-07-2020 o 21:46
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Sam bym zlecił pełną modernizacje strony wraz jakimś dobrym grafikiem i SEO. Ale tu jak z mechanikiem, nigdy nie wiesz na kogo trafisz

Domyślnie

U nas w małej firmie korzystamy z internet-plus, ale nie pamiętam cennika... możesz zerknąć sobie na ich pakiety, strony też budują. I teraz ban za spam będzie
    • ZABAWA W RAWKI WEŹ UDZIAŁ!
    • D7500 + S10-20 F/3,5 + S18-35 F/1.8 + S17-50 + N50 1.8 G + N55-300 + Sg8 F/3.5 csII + PORST MC 135 + Meike tube set || Cokin P / Marumi magnetic || FotoPro x4i || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec
    • RX100 III
    • Flickr Pstryk || strava || yt

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Cennika to ja u nich nie widze tylko opisy pakietów

Domyślnie

A po angielsku wersja UK też ogarną teksty i SEO?
    też nie widzę cen ale pakiety sensownie rozpisane.

Domyślnie

Nie pamietam, pamiętam, że były jakieś pomysły na tłumaczenia wiec chyba tak, musiałbyś wysłać zapytanie, podpisywaliśmy umowę w 2016 trochę czasu już minęło i sporo z głowy wyparowało, ale spisują się, to poleciłem.
    • ZABAWA W RAWKI WEŹ UDZIAŁ!
    • D7500 + S10-20 F/3,5 + S18-35 F/1.8 + S17-50 + N50 1.8 G + N55-300 + Sg8 F/3.5 csII + PORST MC 135 + Meike tube set || Cokin P / Marumi magnetic || FotoPro x4i || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec
    • RX100 III
    • Flickr Pstryk || strava || yt

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów