a nie powiększyłeś sobie tresci w przeglądarkce? ctrl+0
Szukaj
a nie powiększyłeś sobie tresci w przeglądarkce? ctrl+0
侍
Pomniejszałem ostatnio ale to działa na MENU itp części strony a nie na zdjęcie w tle. Powrót do 100% nie poprawia efektu.
Jakiś miesiąc moze 2 temu przenosłem się z CHROME (nawet dałem info na dole strony że zalecam Mozille)... hmm instalować Chroma?
Aktualizowałem ostatnio całego WP bo była dostępna aktualizacja... hm ale nie pamiętam kiedy? tydzień temu? może 2 tyg? Nie wiem jaką mam ustawioną szerokość głównej kolumny (ale pewnie za szeroko)
Nie edytowałem żadnych skórek.
od jakiś 2 tyg męczę się z trojanem w przeglądarce Mozilli i IE (takie mam na kompie) o nazwie SEARCHING - zmienia mi stronę startową na taką właśnie itp. W rejestrze nie grzebałem, próbowałem to usunąć za pomocą opisanych w necie poradników ale ale pomagały krótkoterminowo albo wcale i do tej pory mam ten syf :/
chce zrobić format ale się wstrzymuję bo uważam to za ostateczność a przed majówką chce mieć kompa a nie siedzieć i konfigurować kompa :/ o ile format usunie searching to nie wiem czy pomoże ( pewnie nie pomoże) z problemem ostrości na mojej (tylko na mojej) stronie.
Ostatnio edytowane przez sokolnik ; 27-04-2016 o 22:28
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Możesz spróbować SRWare Iron, jest wersja portable.
Skontaktuj się z nami