Szukaj
Pierwsze trzy robione koło "Zelmeru"?Trochę krzywo i dziwnie się na to patrzy. Reszta ok.
Wystempluj reklamę Naszego sklepu i będzie cycuś glancuś
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Fajnie, czysto i ostro
Ostatnio edytowane przez sowart ; 17-06-2014 o 13:16
Fajne kolory. Skos na 1 mi pasuje, na 2 też ujdzie, za to na 3 zupełnie mi nie pasi. 5 jednak wolałbym wyprostowane. Ogólnie fajne światło złapałeś na tych fotach. Co do auta to felunek ociera się jak dla mnie już o festyn![]()
Fajnie się ogląda, ale te fele, podobnie jak Pesowi, tak lekko mi nie leżą - ale nie samochód tu oceniamyPrzeszkada mi to coś na rancie przedniego lewego błotnika - mogłeś to podpicować
Generalnie jest OK![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
to pokaż te z Onyxxa, czy to nie w tym dziale?
Zdjęcia poprawne, na kolana nie rzucają, przyjemne w odbiorze, choć tych skosów jakby za dużo. W całym secie podoba mi się ciepło kolorów.
2jka najlepsza
na 1nce nie wiem po co kazałeś wjeżdżać tak blisko ściany na te nierówne płyty. Niczym nie przyhaczył? Jakbyś zrobił z asfaltu to nic byś nie stracił z kadru. Zdjęcie zrobione na przeciwko mojego garażu![]()
www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"
1,2,5,6 bardzo fajne. Ostatnie dwa strzelales przez otwarte okno? Było komfortowo? Ja ostatnio kombinuje z otwartym szyberdachem ale przy 60 km/h chce głowę wiatr urwac...
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
D750 , D610, N[70-200 f/2.8; 50 f/1.8; 24-70 f/2.8], Samyang 14 f/2.8
http://500px.com/masterkzam
Przydalo by sie skrecic kiere na paru, reszta na + nawet jak 4 za ciasno z prawej i za duzo lewej![]()
Skontaktuj się z nami