Szukaj
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
A nie lepiej było jednak podbić ISO, a czas skrócić? I potem pomacać suwakami? Tak se gdybam tylko...
Wszystkie kadry mi się podobają, a najbardziej ostatni. Nie wiem tylko, czy na trójce nie za mocno samochód podbity jest. Wygląda to jak HDR z clarity
Ogólnie zestaw przyjemny, drzewa faktycznie pomazane. A i ładny kolor samochodu.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Przyznaj sie, od kogo kupiles te zdjecia bo widac, ze nie Twoje![]()
Set na +.
Dzięki za wizytę i komentarze Panowie
Sławol - jeśli chodzi o trójkę, to chciałem zobaczyć ile da się wyciągnąć i tak już zostałoWiem, że lekko przesadzone ale jakoś mi pasowało żeby je tu wsadzić.
Shao: od nikogo nic nie kupowałem - przez przypadek znalazłem w drugim slocie w aparacie jakąś starą kartę z rawami![]()
![]()
SerU, fajna wrzutkaNo widzisz jak z NEF-ami miło
Post-proces mocny, ale gada do mnie, taki a'la JLz1Trójka trochę odstaje od reszty bo jest bardziej hard-core clarity. Na 4 coś stempelem robiłeś na krawędzi drzew? Plus za brak efektów "halo".
Dzięki Paweł![]()
A jeśli chodzi o klonowanko...to cóż...na każdym zdjęciu jest wycięta przynajmniej jedna latatnia...Albo dwie...albo jeszcze coś... I fakt, że przez moje niedopatrzenie na 4 rzeczywiście rzuca się to w oczy.
Po LR, ale przed pędzlami wyglądało to tak:
Jest fajnie Dla mnie najlepsza klatka to 5
3 wyszła ci za mocno jak by hdrowa i 4 za niska perspektywa jak dla mnie
Skontaktuj się z nami